Skocz do zawartości
Crusio

Duron Applebred O/C i Drut mode@Athlon XP artykul.

Rekomendowane odpowiedzi

Sory ale nie moge sie powstrzymac!!!!

Na ten procesor ktos sie SPUSCIL czy co??? :DDD bo mnie normalnie z krzesla zwalilo :D

:lol: LuuuuuL dokładnie :lol: stary wez tego procka do pozadku doprowadz jesli nie chcesz go z dymem puscic :D chyab ze total hardcorowiec jestes :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie do czego sluza te mostki na duronie 1400

L3 IIIII

IIII L12 IIII - i tutaj przy 3 mostku od lewej widac ze cos bylo

kombinowane , laminat zdrapany sciezka odslonieta . do czego to sluzy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak...połączyłem te mostki ale i tak nic się nie dzieje :( nadal jest Duron 1400 :(

A tak poza to czy przy stacie kompa temperatura 33*C na tym procku to dużo ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak...połączyłem te mostki ale i tak nic się nie dzieje :( nadal jest Duron 1400 :(

A tak poza to czy przy stacie kompa temperatura 33*C na tym procku to dużo ??

Tak jak wspomnial kolega powyzej temperatura jest naprawde bardzo dobra czyt. niska :D. A co do samych mostkow to najwyrazniej cos zle polaczyles badz niedokladnie. Polecam Ci wydanie ok 14 zl. i zakup dobrego lakieru za ta cene. U mnie zawsze to dziala wiec nie mam problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no to super...bo już mnie martwiły te zwichy w 3DMarku i grach ostatnio...ale wygląda na to że to wina tego nowego Biosu do płyty :(

A co do tego Durona...próbowałem ołówkiem, ale jak widać z marnym efektem :( zobacze może z tym lakierem...albo połączyłem nie to co trzeba :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty sie na tego proca zzygales czy co :) Fajne FAQ :)

Heh nie :D. Ale dzieki za "komplement". Po prostu chcialem zeby temperaturka byla jak najllepiej odprowadzana :D nio i przynajmniej sie posmialem z tych wszystkich komentarzy :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do ilosci pasty to ja juz jednego proca zalatwilem bo zamazalem mostki jakas h**** silverowka (przewodzila prawd - tak jak 50% tych ktore deklaruja ze tego nie robia) i tak sie zjaral :(

A moj jak widac na zamieszczonych zdjeciach przezyl juz wiele :P i sie trzyma jak nowy. Jestem z niego bardzio zadowolony :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...