Tomachock Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 mam pamięc ddr 333mhz elixir lekko podkręcony cl2,5 i muj wynik w pcmark2002 to 3750 pkt (komp jak w podpisie) i mam pytanie muj wynik jest chyba za niski może cos trzeba ustawić w biosie (ale nie sądze wszystko jest ustawione) prosze o jakieś rady spostrzenia ( tak wiem szukaj szukaj szukaj no ale nie znalazłem na konkretny mój temat ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Witam! fajny ten PcMark2002 uzyskalem takie wyniki: CPU score: 6456 Memory score: 5812 HDD score: 1141 moge to gdzies porownac z jakimis innymi? Widze, ze masz duzo mniejszy wynik Mem sc. ale to pewnie wina wolniejszej pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Tomachock Zmnien prosze temat swojego watku, looknij tez tu : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18188 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...