husky Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Gdzie można kupić lakier przewodzący prąd? Jest jakiś na 4maxie "ELECTON 40 AC" i nie wiem czy spełni swoje zadanie. Jakie macie doświadczenia z odblokowywanie mnożnika tym sposobem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Lakier mozesz kupic w pierwszym sklepie elektronicznym badz elektrycznym. Polecam lakier grafitowy - wydatek rzedu 8 zl ale dzialanie bardzo dobre. WIem bo sam mam na Duronie 1600. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Dodam że mam 2000xp palomino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Lakier mozesz kupic w pierwszym sklepie elektronicznym badz elektrycznym. Polecam lakier grafitowy - wydatek rzedu 8 zl ale dzialanie bardzo dobre. WIem bo sam mam na Duronie 1600. Pozdro.Łatwiejszy w użyciu jest Electon. Z opinii człowieka pracującego w sklepie wynika, że lakier grafitowy (fakt jest tańszy) trzeba SZYBKO wysuszyć, bo traci, czy tam zyskuje na oporze co może mieć negatywny wpływ na odblokowywanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 A czy do laczenia mostkow (dodatkowe 256kb cache w Thortonie) nadaje sie cos takiego jak "Glukon" :?: Z jego nalepki odczytac mozna krotki opis: "preparat przewodzacy do naprawy ogrzewanych szyb, obwodow drukowanych itp. Zawiera metaliczne srebro" Kosztowalo to jakies 10zl - kupilem, bo nie bylo nic innego i zastanawiam sie 3 to sie bedzie nadawalo :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 A czy do laczenia mostkow (dodatkowe 256kb cache w Thortonie) nadaje sie cos takiego jak "Glukon" :?: Z jego nalepki odczytac mozna krotki opis: "preparat przewodzacy do naprawy ogrzewanych szyb, obwodow drukowanych itp. Zawiera metaliczne srebro" Kosztowalo to jakies 10zl - kupilem, bo nie bylo nic innego i zastanawiam sie 3 to sie bedzie nadawalo :?: Pewnie tak - byleby przewodziło prąd. Jak jest na bazie srebra to na pewno przewodzi - już ktoś pisał, że tym odblokowywał Thortona - ja odblokowałem lakierem przewodzącym kupionym w sklepie elektronicznym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Co do lakieru to kazdy spelnia swoje zadanie. kupic mozesz w sklepie elektronicznym, motoryzacyjnym albo obi(ja tam kupilem) Jak bedziesz laczyl mostki to daj im wyschnac ok 20 min zanim zaczniesz bawic sie drugim. Have a nice fun :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Co do lakieru to kazdy spelnia swoje zadanie. kupic mozesz w sklepie elektronicznym, motoryzacyjnym albo obi(ja tam kupilem) Jak bedziesz laczyl mostki to daj im wyschnac ok 20 min zanim zaczniesz bawic sie drugim. Have a nice fun :twisted: :?: 8O :?: Czy ja cos przegapilem :?: Co i jaki drugi masz na mysli :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 A czy do laczenia mostkow (dodatkowe 256kb cache w Thortonie) nadaje sie cos takiego jak "Glukon" :?: Z jego nalepki odczytac mozna krotki opis: "preparat przewodzacy do naprawy ogrzewanych szyb, obwodow drukowanych itp. Zawiera metaliczne srebro" Kosztowalo to jakies 10zl - kupilem, bo nie bylo nic innego i zastanawiam sie 3 to sie bedzie nadawalo :?: Pewnie tak - byleby przewodziło prąd. Jak jest na bazie srebra to na pewno przewodzi - już ktoś pisał, że tym odblokowywał Thortona - ja odblokowałem lakierem przewodzącym kupionym w sklepie elektronicznym.D(p)upa... Dwa razy robilem tym gowienkiem i nie dziala :? Ten "lakier" jest troszke dziwny - bardziej kruchy i suchy, niz plynny 8O Dwa razy robilem tego moda BARDZO diokladnie i nie dziala... Musze kupic jakis "normalny" - ten co wszyscy nim robia :idea: bo w procku czuje DUZY potencjal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja kleilem kazdy mostek osobno dlatego pisze zanim zaczniesz bawic sie drugim :) A to dlatego ze tasma sciaga niewyschniety lakier ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 D(p)upa... Dwa razy robilem tym gowienkiem i nie dziala :? Ten "lakier" jest troszke dziwny - bardziej kruchy i suchy, niz plynny 8O Dwa razy robilem tego moda BARDZO diokladnie i nie dziala... Musze kupic jakis "normalny" - ten co wszyscy nim robia :idea: bo w procku czuje DUZY potencjal :wink: Jak ci się objawia to nie działanie - po prostu masz dalej 256 cache ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja kleilem kazdy mostek osobno dlatego pisze zanim zaczniesz bawic sie drugim :) A to dlatego ze tasma sciaga niewyschniety lakier ;/ Jaka znowu taśma ? Ja bez taśmy robiłem - po prostu kropelka lakieru na połączenie (te przecięte laserem) - tiko trzeba mieć stalowe nerwy :D A Dimkowi pewnie chodziło o to jaki drugi mostek. U mnie wystarczyło połączyć jedną sztukę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Zależy co robisz - odblokowanie cache w Thortonie to 1 mostek. Odblokowanie mnożnika w starych Duronach, Palomino i Thoroughbredach A to kilka (chyba 5) mostków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 D(p)upa... Dwa razy robilem tym gowienkiem i nie dziala :? Ten "lakier" jest troszke dziwny - bardziej kruchy i suchy, niz plynny 8O Dwa razy robilem tego moda BARDZO diokladnie i nie dziala... Musze kupic jakis "normalny" - ten co wszyscy nim robia :idea: bo w procku czuje DUZY potencjal :wink: Jak ci się objawia to nie działanie - po prostu masz dalej 256 cache ? Zgadza sie... Po prostu wciaz wykrywa 256kb cache :? Jutro jade kupic tego ELECTON'a 40AC :arrow: to kazdemu dziala - bedzie i u mnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja kleilem kazdy mostek osobno dlatego pisze zanim zaczniesz bawic sie drugim :) A to dlatego ze tasma sciaga niewyschniety lakier ;/ Jaka znowu taśma ? Ja bez taśmy robiłem - po prostu kropelka lakieru na połączenie (te przecięte laserem) - tiko trzeba mieć stalowe nerwy :D A Dimkowi pewnie chodziło o to jaki drugi mostek. U mnie wystarczyło połączyć jedną sztukę. Wlasnie o to mi chodzilo :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Moze wystarczy jak tylko troszke rozcienczyc ten lakier np przy uzyciu jakiegos rozpuszczalnika i wtedy kiedy bedzie bardziej wplynny posmarowac i odczekac az wyschnie. U mnie dziala za pierwszym razem. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...