xthcx Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Niehdys mialem plyte glowna esc mialem z nia wiele problemow jednym z nich najbardziej mnie gnebiacym byl niejaki blad "OE" wyswietlany na niebieskim tle podczas pracy w windows poczym sie komp zawieszasl postanowilem wiec zmienic plyte na GA-7VA lecz nic sie nie zmienilo a blad dalej sie objawia, prosze pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Mam nadzieje, ze przeinstalowywales system przy zmianie plyty? Jezeli tak, to powoduje go element inny niz plyta glowna. Mozesz podac wiecej szczegolow dot. tego bledu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xthcx Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 przeinstalowalem system, a ten blad wyswietla sie gdy wlaczam jakas gre program itp. pisze ze "wystąpił błąd OE i cos tam cos tam, co "nic nie mowi" no a wiecej to co no komp sie albo zawiesi albo zadziala ale taki bedzie mułowaty ze cus i trzeba i tak reset mam to od dawna i niewiem co robic :((((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Moze jakies problemy ze sprzetem... Pamiec... Dysk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 moze to billy blue screan ustaw na plycie na deafult wszystko "Bili whant to play and You must pray" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 hmm ja stwiam na pamiec sprawdz memorki mem testem jezeli bedziesz mial jakies errory to wiadomo co to powoduje :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xthcx Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 sprawdzilem pamiec jest jebnieta wielkie dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...