bruce Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 witam ;] jestem szczesliwym posiadaczem zegarka amrki tissot..... foto ponizej i mam takie male pytanie :] jak do cholery zmniejszyc w nim bransoletke?? moze ktos ma identyczna i pomoze?? dodam, ze ogniwa polaczone sa ze soba teleskopami, ale mimo wcisniecia teleskopu z jendej strony, ogniwa nie da sie odczepic :D na pewno ogolnie sie da, bo takie teleskopy sa na 4 i 3 ogniwach na koncach..... hel mi, bo <span style="color:red;">[ciach!]</span>icy dostane :[ posiadam tez zapalniczke marki ronson i mam pytanie z nia zwiazane.... mianowicie, jaka bateria do niej wchodzi?? czy taka, jak do pilota od alarmu?? nie bede wkaldal w ciemno, bo ejszcze cos uszkodze.... :[ na stronie ronsona nie ma nic o tych bateriach, a na goglach nie ma jej parametrow.... ;[ help mi, plis ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 zegarek do zegarmistrza oddaj na poczkaniu za free zmniejszyc powinien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 witam ;] jestem szczesliwym posiadaczem zegarka amrki tissot..... foto ponizej i mam takie male pytanie :] jak do cholery zmniejszyc w nim bransoletke?? moze ktos ma identyczna i pomoze?? dodam, ze ogniwa polaczone sa ze soba teleskopami, ale mimo wcisniecia teleskopu z jendej strony, ogniwa nie da sie odczepic :D na pewno ogolnie sie da, bo takie teleskopy sa na 4 i 3 ogniwach na koncach..... hel mi, bo <font color="#FF0000">[ciach!]</font> dostane :[ posiadam tez zapalniczke marki ronson i mam pytanie z nia zwiazane.... mianowicie, jaka bateria do niej wchodzi?? czy taka, jak do pilota od alarmu?? nie bede wkaldal w ciemno, bo ejszcze cos uszkodze.... :[ na stronie ronsona nie ma nic o tych bateriach, a na goglach nie ma jej parametrow.... ;[ help mi, plis ;] Z zegarkiem to idź to zegarmistrza albo z carrefourach albo podobnych są takie "sklepo-warszaty" gdzie naprawiają buty, sprzedają scyzoryki, dorabiają klucze i tam powinni ci sprawe z zegarkiem rozwiązać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 no to mam specyfikacje tej baterii tylko skad to kur** wytrzasnac?? :( Lighter Battery GP2 (230-0144) Specifications Faxback Doc. # 14618 Type: ..................................... Layer Built Carbon Zinc Battery Applications: ............................... Electronic Cigarette Lighters Milliamp Rating: ..................................................... 28mA Voltage Taps: ...................................................... -, +12 Terminals: .................................................. Nickel Plated Shelf Life: ..................................................... 12 months Interchangeability: ............... Colibri 2001, New Max EL12, Ronson VR22 Superpile MS21, Win EL12 Estimated Service: ....................................... 23,000 ignitions Specifications are typical; individual units might vary. Specifications are subject to change and improvement without notice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 bruce offtopic: ile dales za ten zegarek ? a zegarmistrz no muusi ci zmniejszyc bransolete :) nie badz taki samodzielny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 nooo z bateria juz sobie poradzilem :D z bransoletka tez, ale czesciowo ;p tj tak prowizorycznie ;] ale pojde do zegarmistrza, bo w sumie i tak niedlugo bede przy pl. wilsona ;] a przydalo by sie, zeby zegarmistrz wyregulowal mechanizm itp ;] bo na chile obezna zegarek ma straty okolo 2 minut na dobe ;] ale ma juz sowje lata ;] ile dalem.... zabralem ojcu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 do tej zapalniczki wkłada sie baterie? po co ? :/ a z zegarkiem to do zegarmistrza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 do tej zapalniczki wkłada sie baterie? po co ? :/ a z zegarkiem to do zegarmistrza... bo zamist kamienia gaz zapalany jest przez prund ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...