virtuomaniak Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Otoz kupilem niedawno ta myszke ale cos mi sie w niej nie podoba :| otoz jak zainstalowalem stery do niego to np w gta vc nie moge zmieniac broni ani nic. Po deinstalacji strow dziala wszystko ok. Czy sa jakies inne stery do tej mychy albo jakies pomysly aby dzialalo dobrze. Na stale usnac sterow nie moge bo przez to nie dzialaja inne przyciski mychy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 hi, mi problemów ze sterami do mx 500 - różne mouse-ware nie udało sie rozwiązać; od jakiegoś czasu jadę na systemowych xp i jest ok !!! zresztą w grach był problem w mouse-ware z programowaniem dodatkowych przycisków; pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Ale jak np masz przycisk back albo forward nie dzialaja lub np do zmiany okien :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 nie działa tylko jeden przycisk - 1 od loga - bodajże przełączanie między aktywnymi aplikacjami - poza tym wsio ok :lol: i tak nie wszystko się wykorzystooje w praktyce 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 przykro mi - ale chyba nikt Ci nie pomoże - z mouse-warea zawsze był problem w grach - nie są możliwe do zaprogramowania dodatkowe przyciski; gracze sieciowi c.s. itp. pykają na windowsowych sterach; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Odinstalowalem no i szczerze mowiac tak sobie chodzi. Ta predkosc sie troche zmienila ale ciagle we wlasciwosciach zmieniam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...