Skocz do zawartości
phranzee

kilka modow, chieftec, galeria :)

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

dawno mialem wrzucic, ale dopiero teraz dorwalem chwilke :P

to tak... buda zmieniona na chiefteca da-01-bd. jeszcze nie modowana, tylko zamontowane katody (tak, bez okienka :D ). duzo zdjec z ta buda w roli glownej. mozna sie przyjzec jak dziala/wyglada ;)

mod myszy - zmiana oswietlenia na jasne zielone, oswietlenie sensora tez na zielono. swieci bardzo mocno, ale na zdjeciach nie widac :?

glowpad - zrobiony z nudow oraz kawalka plexy, mikrogumy i hmm folii na gorze. calosc podswietlana 6-a ledami czerwonymi 3mm, szeregowo, rezystor i do 12v.

mod zasilki feel 300w - wywalony oryginalny grill, moze pozniej wstawie normalny, bo musialbym jeszcze troche podszlifowac krawedzie. w starej budzie sie miescil, a tutaj zawadza, do poprawienia. drugi modzik psu, z ktorego jestem dumny :mrgreen: to porzadnie zrobione kabelki oraz podswietlane wtyczki. przewody sa pochowane w liny na calej dlugosci a nie jak u niektorych ze tylko kawalek, co uwazam ze jest bez sensu ;)

nowy zalmanek na nb, chlodzi calkiem ladnie, ale musi miec przewiew w budzie, inaczej robi sie calkiem cieply ;)

mega ultra super hiper fanbus - hyhy :D jeden niezly przelacznik. 2 pozycje, przelacza z 5na12, 5na7 i 7na12. niezly szum robil ;) ale temperatury spadaly az milo. w dniu dzisiejszym juz go nie ma :D

mod klawiatury - heh, prawie nie mod :D ale mialem na zbyciu 3 ledy niebieskie to je tam wrzucilem ;)

jeszcze ostatnio doszedl breloczek z c600 ;)

aha, wiem ze jest za duzo zdjec, nie musicie pisac :D :P

zapraszam :arrow: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/mod2/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehe ja próbwałem przewiercić amd K5 100mhz i zrobiłem owór głęboki na jakieś 1,5 mm zużyłem 2 wiertła, nie to że je spaliłem bo  były chłodzone ale się zuużyły starły czy cos... wiercone ze statywu... :/

To nie wiedziales, ze AMD to twardziele :?: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wentyle Evercool i zasilacz FEEL ESP-300ATXSP4 za 62 zł??? 8O Buda górna półka, a tu taki zgrzyt... Lepiej było kupić jakiegoś ModeCom-a za 200 zł + do tego średniej klasy "dodatki", a tu wyszły nam moddingowe skrajności... hehehe :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeee, za feela dalem 70 ;) w wentyle nie inwestuje za duzo, bo w planach wc, no i co bym z nimi zrobil :) chodza sobie na 5v, nie sluchac ich a jednak troche dmuchaja :P poza tym takiego feela nie bedzie mi szkoda przerobic na wodnego :D

jak bedzie gotowka to dokupie chiefteca, ze 3 duze papsty na dach i juz :)

narazie to i tak najglosniejsze jest trafo z monitora :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehe ja próbwałem przewiercić amd K5 100mhz i zrobiłem owór głęboki na jakieś 1,5 mm zużyłem 2 wiertła, nie to że je spaliłem bo  były chłodzone ale się zuużyły starły czy cos... wiercone ze statywu... :/

To nie wiedziales, ze AMD to twardziele :?: :wink:
A ja właśnie przewierciłem Athlona XP 1700 w ciągu 10 s "z ręki", takim małym "drimelkiem" ale może 30 000 obrotów pomogło.

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi