phranzee Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 witam, dawno mialem wrzucic, ale dopiero teraz dorwalem chwilke :P to tak... buda zmieniona na chiefteca da-01-bd. jeszcze nie modowana, tylko zamontowane katody (tak, bez okienka :D ). duzo zdjec z ta buda w roli glownej. mozna sie przyjzec jak dziala/wyglada ;) mod myszy - zmiana oswietlenia na jasne zielone, oswietlenie sensora tez na zielono. swieci bardzo mocno, ale na zdjeciach nie widac :? glowpad - zrobiony z nudow oraz kawalka plexy, mikrogumy i hmm folii na gorze. calosc podswietlana 6-a ledami czerwonymi 3mm, szeregowo, rezystor i do 12v. mod zasilki feel 300w - wywalony oryginalny grill, moze pozniej wstawie normalny, bo musialbym jeszcze troche podszlifowac krawedzie. w starej budzie sie miescil, a tutaj zawadza, do poprawienia. drugi modzik psu, z ktorego jestem dumny :mrgreen: to porzadnie zrobione kabelki oraz podswietlane wtyczki. przewody sa pochowane w liny na calej dlugosci a nie jak u niektorych ze tylko kawalek, co uwazam ze jest bez sensu ;) nowy zalmanek na nb, chlodzi calkiem ladnie, ale musi miec przewiew w budzie, inaczej robi sie calkiem cieply ;) mega ultra super hiper fanbus - hyhy :D jeden niezly przelacznik. 2 pozycje, przelacza z 5na12, 5na7 i 7na12. niezly szum robil ;) ale temperatury spadaly az milo. w dniu dzisiejszym juz go nie ma :D mod klawiatury - heh, prawie nie mod :D ale mialem na zbyciu 3 ledy niebieskie to je tam wrzucilem ;) jeszcze ostatnio doszedl breloczek z c600 ;) aha, wiem ze jest za duzo zdjec, nie musicie pisac :D :P zapraszam :arrow: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/mod2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Ogolnie ladnie ale najbardziej mnie fascynuje jak zrobiles dziure w procu :D :lol: W Warunkach domowych nei dalo sie tego zrobic, a na porzadnym sprzecie procek rozkruszyl mi sie :? Mod zasilki tez fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 procka krecilem z reki na wolnych obrotach, jak w maslo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Mnie sie podoba - nie wszystko, ale duza wiekszosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Calkiem, calkiem :) Fajny mousepad i kabelki od zasilki, breloczek cool :D A cos Ty wsadzil jako wentyl na procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 wentyl na procka to siakis stary 8cm puszczony na 7v oraz radiator z v11 :) dzieki wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Bede musial kombinowac jakas celine na brelok, bo fajnie wyglada :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ehe ja próbwałem przewiercić amd K5 100mhz i zrobiłem owór głęboki na jakieś 1,5 mm zużyłem 2 wiertła, nie to że je spaliłem bo były chłodzone ale się zuużyły starły czy cos... wiercone ze statywu... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ehe ja próbwałem przewiercić amd K5 100mhz i zrobiłem owór głęboki na jakieś 1,5 mm zużyłem 2 wiertła, nie to że je spaliłem bo były chłodzone ale się zuużyły starły czy cos... wiercone ze statywu... :/To nie wiedziales, ze AMD to twardziele :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Wentyle Evercool i zasilacz FEEL ESP-300ATXSP4 za 62 zł??? 8O Buda górna półka, a tu taki zgrzyt... Lepiej było kupić jakiegoś ModeCom-a za 200 zł + do tego średniej klasy "dodatki", a tu wyszły nam moddingowe skrajności... hehehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 eeeee, za feela dalem 70 ;) w wentyle nie inwestuje za duzo, bo w planach wc, no i co bym z nimi zrobil :) chodza sobie na 5v, nie sluchac ich a jednak troche dmuchaja :P poza tym takiego feela nie bedzie mi szkoda przerobic na wodnego :D jak bedzie gotowka to dokupie chiefteca, ze 3 duze papsty na dach i juz :) narazie to i tak najglosniejsze jest trafo z monitora :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Jaką średnicę ma lina w którą wsadziłeś kabelki od zasilacza? Sehr Gut :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 a nie masz chiefteca z obudowa? kupiles bez ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Czuczu: chyba 8mm, nie jestem pewny :) sectOr: bez - kasa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 bez - kasa :D:o tez sie zastanawiam nad ta buda :o jak to zrobiles za bez zasilki ci sprzedali ? znales kogos w sklepie czy jak ? i ile dałes za bude ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 hehehhe, lain w avatarze :P a zabajeruj angele to bedzie bez zasilki :) po prostu wyslij maila i napisz ze bez i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ok tak zrobie ;) a co do avatara to zgadza sie ;D lain ;) jeszcze mam jeden w zanadrzu ;) moze w krotce ;) jak ten sie znudzi thx za odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 No ten bryloczek jest nie do pokonania:) heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weng Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mam pytanie w jaki sposób włożyłeś kable w tą osłonkę z liny czy wymagało to rozlutowania kabli we wtyczkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weng Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 A propos breloczka mam Althlona po "pożarze" tylko dziurka i brelok gotowy a i jeszcze fajny łańcuszek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Mam pytanie w jaki sposób włożyłeś kable w tą osłonkę z liny czy wymagało to rozlutowania kabli we wtyczkach.trzeba bylo wylutowac z psu no i zdjac wszystkie molexy :) fajnie sie patrza na klucze jak oddaje auto na przeglad :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrack Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 m by szkoda bylo takiego procka na breloczek... jesli dzialal wczesniej of korz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weng Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 ehe ja próbwałem przewiercić amd K5 100mhz i zrobiłem owór głęboki na jakieś 1,5 mm zużyłem 2 wiertła, nie to że je spaliłem bo były chłodzone ale się zuużyły starły czy cos... wiercone ze statywu... :/To nie wiedziales, ze AMD to twardziele :?: :wink:A ja właśnie przewierciłem Athlona XP 1700 w ciągu 10 s "z ręki", takim małym "drimelkiem" ale może 30 000 obrotów pomogło. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ładne bardzo ładne WYPASIONE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 great :] w tym tygodniu bede mial 4 athlony 1000mhz wiec sobie tez zrobie breloczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...