..::SNAP::.. Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 1. Jest to słaba dystrybucja, która nie wnosi nic nowego oprócz nazwydlaczego slaba dystrybucja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 KAZAA SUX :evil: :evil: sciagnelo sie jakies badziewie :( zna ktos stronke z ktorej mozna sciagnac dobra wersje :?: ale nie www.lindows.com i jakis szybki transfer cos kolo 150- 200kb.nio jak bedzie wolno to tez sie pomecze ( 20-30 ) :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 no 20-30 to też nie jest wolno.... wolno to jest <5kb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 no 20-30 to też nie jest wolno.... wolno to jest <5kb...a znash jakas gdzie smiga<5 :?: ale dzialajacy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 KAZAA SUX sciagnelo sie jakies badziewie :( zna ktos stronke z ktorej mozna sciagnac dobra wersje Czemu badziewie ? Moze to obraz plyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 KAZAA SUX sciagnelo sie jakies badziewie :( zna ktos stronke z ktorej mozna sciagnac dobra wersje Czemu badziewie ? Moze to obraz plyty... to nie jest ISO.sciagnelo sie cos innego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 SNAP plik powinien nazywac sie LindowsOS SP2 WinImage ISO.Exe 338.427.904 wypalasz w np. Nero (wybierajac AllFiles albo zmieniajac rozszerzenie). Ja wlasnie ta wersja sie troche pobawilem ale niewiele zmieniona w stosunku do pierwszej. Mile zaskoczony bylem ze SpeedFan mierzy temperatury :) ale juz obrotow nie reguluje. Wielu rzeczy nie da sie odpalic poniewaz program niewidzi sciezek do plikow (brak sciezek typu c:Program filesbleble). Acha jak ktos niechce stracic danych z dysku to trzeba odpalic lindows.exe z CD z poziomu windowsa a dopiero pozniej bootowac z plytki i instalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Tak naprawde to nie ma sie co podniecac jak juz ktos slusznie powiedzial wczesniej, Lindows jest po prostu slaby, duzo programow nie dziala, jest niestabilny. Kiedys sie napalilem na Lindowsa ale teraz bym go nie zainstalowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Pamietaj ze nad Lindowsem jeszcze pracuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 SNAP plik powinien nazywac sie LindowsOS SP2 WinImage ISO.Exe 338.427.904 wypalasz w np. Nero (wybierajac AllFiles albo zmieniajac rozszerzenie). Ja wlasnie ta wersja sie troche pobawilem ale niewiele zmieniona w stosunku do pierwszej. Mile zaskoczony bylem ze SpeedFan mierzy temperatury :) ale juz obrotow nie reguluje. Wielu rzeczy nie da sie odpalic poniewaz program niewidzi sciezek do plikow (brak sciezek typu c:Program filesbleble). Acha jak ktos niechce stracic danych z dysku to trzeba odpalic lindows.exe z CD z poziomu windowsa a dopiero pozniej bootowac z plytki i instalowac.sciaglela sie jakas denna gierka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Pamietaj ze nad Lindowsem jeszcze pracuja.No tak ;] Tu zamieszczam link do takich pierwszych wrazen ludzi z Hacking.pl po testowaniu tego lindowsa, ale pamietajmy ze to dopiero wersja beta :) http://www.hacking.pl/articles.php?id=111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Pamietaj ze nad Lindowsem jeszcze pracuja.No tak ;] Tu zamieszczam link do takich pierwszych wrazen ludzi z Hacking.pl po testowaniu tego lindowsa, ale pamietajmy ze to dopiero wersja beta :)http://www.hacking.pl/articles.php?id=111 a wiesh skad mozna to sciagnac :?: wszystko porucz KAZY :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Pamietaj ze nad Lindowsem jeszcze pracuja.No tak ;] Tu zamieszczam link do takich pierwszych wrazen ludzi z Hacking.pl po testowaniu tego lindowsa, ale pamietajmy ze to dopiero wersja beta :)http://www.hacking.pl/articles.php?id=111 a wiesh skad mozna to sciagnac :?: wszystko porucz KAZY :!:Masz tu takiego linka, ale u mnie nie dziala, do szukania posluzyl mi serwis Internauci.pl http://plikoskop.internauci.pl/wynikposzuk...5&pk_ld=&pk_lp= eh troche dlugie to ale napewno jest taka strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Pamietaj ze nad Lindowsem jeszcze pracuja.No tak ;] Tu zamieszczam link do takich pierwszych wrazen ludzi z Hacking.pl po testowaniu tego lindowsa, ale pamietajmy ze to dopiero wersja beta :)http://www.hacking.pl/articles.php?id=111 a wiesh skad mozna to sciagnac :?: wszystko porucz KAZY :!:Masz tu takiego linka, ale u mnie nie dziala, do szukania posluzyl mi serwis Internauci.pl http://plikoskop.internauci.pl/wynikposzuk...5&pk_ld=&pk_lp= eh troche dlugie to ale napewno jest taka strona thx :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 a wiesh skad mozna to sciagnac wszystko porucz KAZY czemu nie kazaa? jak wybierzesz ten plik ktory wyzej podalem to bedzie wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 SNAP plik powinien nazywac sie LindowsOS SP2 WinImage ISO.Exe 338.427.904 wypalasz w np. Nero (wybierajac AllFiles albo zmieniajac rozszerzenie). Ja wlasnie ta wersja sie troche pobawilem ale niewiele zmieniona w stosunku do pierwszej. Mile zaskoczony bylem ze SpeedFan mierzy temperatury :) ale juz obrotow nie reguluje. Wielu rzeczy nie da sie odpalic poniewaz program niewidzi sciezek do plikow (brak sciezek typu c:Program filesbleble). Acha jak ktos niechce stracic danych z dysku to trzeba odpalic lindows.exe z CD z poziomu windowsa a dopiero pozniej bootowac z plytki i instalowac.to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 to ? hehe o co chodzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 a wiesh skad mozna to sciagnac wszystko porucz KAZY jak wybierzesz ten plik ktory wyzej podalem to bedzie wszystko ok.:) :lol: ktory link :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 a wiesh skad mozna to sciagnac wszystko porucz KAZY jak wybierzesz ten plik ktory wyzej podalem to bedzie wszystko ok.:) :lol: ktory link :?:eh, Xon mowil ze jak poszukasz na kazi pliku LindowsOS SP2 WinImage ISO.Exe i go sciagniesz to wszystko bedzie ok. Pozatym spojrz troche wyzej, tam jest jego post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 a wiesh skad mozna to sciagnac wszystko porucz KAZY jak wybierzesz ten plik ktory wyzej podalem to bedzie wszystko ok.:) :lol: ktory link :?:eh, Xon mowil ze jak poszukasz na kazi pliku LindowsOS SP2 WinImage ISO.Exe i go sciagniesz to wszystko bedzie ok. Pozatym spojrz troche wyzej, tam jest jego post. znash kogos kto juz sciagnal Lindowsa z tamatd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 a wiesh skad mozna to sciagnac wszystko porucz KAZY jak wybierzesz ten plik ktory wyzej podalem to bedzie wszystko ok.:) :lol: ktory link :?:eh, Xon mowil ze jak poszukasz na kazi pliku LindowsOS SP2 WinImage ISO.Exe i go sciagniesz to wszystko bedzie ok. Pozatym spojrz troche wyzej, tam jest jego post. znash kogos kto juz sciagnal Lindowsa z tamatd?Nie Znalazlem to w internauci.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 znash kogos kto juz sciagnal Lindowsa z tamatd? Jesli "z tamtad" to Kazaa to ja sciagnelem...sprawdzone dziala (nazwa pliku i rozmiar patrz wyzej). Jest to obraz plyty (do wypalenia, bootowalna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 KAZAA SUX :evil: :evil: sciagnelo sie jakies badziewie :( zna ktos stronke z ktorej mozna sciagnac dobra wersje :?: ale nie www.lindows.com i jakis szybki transfer cos kolo 150- 200kb.nio jak bedzie wolno to tez sie pomecze ( 20-30 ) :) ... nie moge dla ciebie 20-30kb to jest wolno a jak ja mam 1-8 i co mam powiedziedz jakie ty masz łacze..........jezuuuuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 KAZAA SUX :evil: :evil: sciagnelo sie jakies badziewie :( zna ktos stronke z ktorej mozna sciagnac dobra wersje :?: ale nie www.lindows.com i jakis szybki transfer cos kolo 150- 200kb.nio jak bedzie wolno to tez sie pomecze ( 20-30 ) :) ... nie moge dla ciebie 20-30kb to jest wolno a jak ja mam 1-8 i co mam powiedziedz jakie ty masz łacze..........jezuuuuuuuuu ja sciagam z T3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 a co to jest bo nie zabardzo wiem.........? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 a co to jest bo nie zabardzo wiem.........?To co udalo mi sie znalexc http://www.wcss.wroc.pl/cisco/cc/td/doc/pc...at/mucht3a1.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Ściągam. Niech ktoś się wypowie czy warto go instalować, czy jest to mizerny Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 pierwotnie lindows mial obslugiwac programy z linuxa i z wina tylko, ze niestety jakos to nie wyszlo zupelnie autorowi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 pierwotnie lindows mial obslugiwac programy z linuxa i z wina tylko, ze niestety jakos to nie wyszlo zupelnie autorowi :roll:dzialaja ale nie wszystkie, podobnie jak w windzie ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Ściągam. Niech ktoś się wypowie czy warto go instalować, czy jest to mizerny Windows. Pobawic sie mozna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...