Q Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 zastanawiam się jakie słuchawki wybrać. Chce kupić je do DiskManena. Zależy mi na dobrej jakości i ostrych basach ale muszą to być tzw. "pchełki" :lol: Kiedyś miałem bardzo dobre Philipsy ale się popsuły :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 wlasnei ostatnio jestem w temacie... jesli chodzi o dobry bas i w miare duze pasmo to te mini slchawki douszne nie dadza tego... oczywiscie.. jesli chodzi o dobre sluchawki to tylko sennheiser - mam takie mx400 douszne - i dzwiek jest bardzo dobry - swietnny wybor spoko pasmo i nawet nawet "niby basik" cena ok 49zl za to jak chcesz super sluchawki z swietnym basem i dobrymi sopranami z jednym z najszerszych pasemek dzwieku odtwarzanego ale nie chcesz zeby to byly sluchawki typu dj - wielkie na pol glowy itd - to na podstawie autopsji moge ci polecic Sennheiser PX100 - w Kraku na Karmelickiej w BigHit koszt ok 180zl - dzwiek mozesz jedynie poriwnywac z Sennheiser hd500 czy cos w tym stylu- PX-100 maja lepszy bas i reszte niz nawet px200 , px 100 sa poprostu odjechane na maxa jesli chodzi o dzwiek w sluchawkach do mobilnych urzadzen - a ten bass- jedrny i cieply -wg mnie sluchawy BestChoice for mobile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 THX.właśnie o coś takiego mi chodziło. :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Z takich dousznych to jeszcze warto obejrzec - Sony Fonotropia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a jak cenowo te Sony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Pamietam ze cos 80-90zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 A może jeszcze jakiś inne modele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 w sony placisz za marke i design , a w sluchawkach chodzi o dzwiek :) sluchalem sony i potem tych px100 i nie ma porowania w tej klasie cenowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jeszcze jedna propozycja: Koss Porta Pro!! Sa niewiarygodnie, przepotezny bass! Tylko cena... :? Ale za co sie placi.... A, i Koss daje dozywotnia gwarncje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 sennheiser daje tylko te 2 lata ;) gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 zajrzyj tu jesli chcesz sluchawki najlepszej jakosci :) http://www.numark.com/products/product_cat...hp?c=headphones o cenach nie wspominam z wiadomego powodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Słuchawki droższe od DiskManena? Raczej nie o to mi chodziło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Bey zaz panowie y Numarkiem . Tak to moge tak to moge polecić Pionner'a HDJ 1000, Sony MDR-V700DJ, ULTRASONE HFI 200 LE, Technics (byle jakie - każde są dobre :D), Sennheiser HD 280 Pro . Panu chodzi o pchełki, a nie dyskotekowe,studyjne słuchawy :) Co do KOSS'a to właśnie niedawno ULTRASONE wypuścił słuchawy, które są naprawde niewiele gorsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja mam takie: i nie narzekam. Panasonic RP-HV158 Dzwiek w porzadku, cena niewysoka, dobrze trzymaja sie uch...usz... malzowin usznych :wink: - czego chciec wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 sennheiser mx400 podobna cena porownywalem z panasonicami - jakos mi sie wydawalo ze senn maja bogatszy dzwiek - w sumei podobna cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 kamerek : a mozna sobie tych sluchaweczek posluchac na karmelickiej na ich sprzecie ? [chodzi o PX100] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ja sluchalem na swoim , tak ze nie wiem ale goscie sa spoko moze by pozwolili - ale lepiej przyniesc swoj sprzet, zreszta ja potem w mediamarkt(tam drozej!) sluchalem to mieli jakies syfne zrodlo dzwieku ze nic to nei dawalo http://www.konsbud-audio.com.pl/on-line/st...mini.html#px100 tu specyfikacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...