srekal34 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 W poniedziałek wreszcie dostanę Herca 9800 nie-pro. W związku z tym, pytam się, czy podkręcanie go do wartości powiedzmy 9800XT(412/730-Flash BIOSu i te sprawy, może trochę więcej jak się uda:)) drastycznie skróci jego żywotność? Chodzi mi o to, by pochodził jakieś 2,5roku, aż znowu uzbieram półtora tysiaka na grafę:). Oczywiście na takich , podkręconych ustawieniach. Pochodzi tyle :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 zapytaj sie samej karty jak przyjedzie co ciebie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Aha, jeszcze jedno pytanie odnośnie samego BIOSu- czy Flash mogę wykonać pod programem DR-DOS(nie mam napędu dyskietek i to jedyny system jaki moge uruchomić)? Czy FlashROM i nowy BIOS może znajdować się na dysku C zamiast na dyskietce? Gengiskhan----> Dziękuję bardzo za taką odpowiedź.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 zalezy od szczescia moze ci pojsc albo wogule nie wgrasz biosu do xt sa takie przypadki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 karte mozna flashowac pod dosem z dysku np. w trybie ms-dos w win98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 KGB--->Tylko że ja mam XP:( Ale z twojej wypowidzi wnioskuję że ten DR-DOS też będzie OK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 To róćmy do mojego pierwszego pytania-Czy jak podkręcacie kartę to tylko na benchmarki czy zawsze takich ustawień używacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qube-pl Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Srekal 34 a ile za niego zapłacisz???Pytam z czystej ciekawośći:):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Równiutko 1500zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 A ty ile zabuliłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qube-pl Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jako że mam możliwośc brać od dystrybutora to wydatek był rzędu 1380 złociszy:):):):)/Ale chyba kupie sobie cos tańszego a tą sprzedam:).............(a za 6 miechów bede płakał że po co sprzedawałem tą karte hehe).To był żart ofkors Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Mam takie pytanie jeszcze--->Czy mając płytę na KT333 moje wyniki będą dużo wolniejsze niż np. na nforce2?? W grach, benchmarkch, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...