Skocz do zawartości
stranger

9700 pro is dead?

Rekomendowane odpowiedzi

brat ma plyte msi k7t turbo i sdram, zasilacz 500W

w pewnym momencie w czasie kiedy komp pracowal bylo slychac trzask jak przy zwarciu a pozniej na ekranie nic nie bylo widac po za kolorywmi krzakami.....kart po restarcie daje ten sam efekt od poczatku nic nie widac co sie dzieje na monicie takie krzaki

przelozona do mojego kompa to samo

co waszym zdaniem sie stalo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było szukaj!!!

Żartowałem, ale był już podobny przypadek na forum. Obejrzyj dokładnie kartę, znajdziesz spalony element (zasilanie pamięci, o ile dobrze pamiętam). Pewnie za mocno ją podkręciłeś ...

---

AT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo trzasl ci procek skoro z 1700 zrobiles 2400 a tak przy okazji nawet do sciagania z neta mp3 tez masz podkrecony komp,pewnie ci sie szybciej sciaga :lol:

nie wiem czy to mialobyc dowcipne???

widac ze nowy jestes

wiec dam ci 2 rady

1.czytaj uwaznie post

2.nie pisz bzdur jak nie masz nic do powiedzenia madrego

dla kogos kto wydal tyle pieniedzy na karte, strata jej to przykra sprawa, napisalem ze bratu padla karta na msi plycie na ktorej ma palomino 1200

po za tym jakim cudem krzaki na ekranie sa wynikiem spalenia proca???

i lamerze powiem ci w tajemnicy zeby lepiej sciagac mp3 puszczam wiatraki na 12V i a takze ustawiam na monitorze 40 Hz odswiezanie wtedy mam transfer okolo 125 Amperów( czizes co za ludzie tu zagladaja :evil: )

wez zmien forum na jakies dla pokemonow albo transformersow i sie tu wiecej nie odzywaj

sp1mta - karta nie krecona!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo trzasl ci procek skoro z 1700 zrobiles 2400 a tak przy okazji nawet do sciagania z neta mp3 tez masz podkrecony komp,pewnie ci sie szybciej sciaga :lol:

ech.... do szybszego sciagania to ja mam wentyl na 17 V puszczony - daje niesamowitego kopa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie robilem zadnego v-moda kart nalezy do brata i nie byla nic a nic @

poprostu w pewnym momencie sprzet zatrzeszczal i koniec same krzaki

reszta sprzetu tez nie krecona

ja mam 9800 ale jakos nie chodzi mi po glowie narazie jego krecenie, 50 fps i wiecej we wszystkich grach na high quality mnie satysfakcjonuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanuj kolego nerwy, nie tylko swoje.

Poczytaj tez regulamin i przyklejone topiki w kazdym z dzialow, nie zaszkodzilo by tez liznac netykiety.

W innym wypadku, coz ...................................... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Texty tego typu to na owoca zasluguja. To jest forum o overclockingu, modowaniu itp. Wiec jezeli cos Ci nie pasuje to zmien je na inne, bo zle trafiles..

Stranger przykra sprawa, mam nadzieje, ze jeszcze karta na gwarancji, bo szkoda by bylo.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...