Adamus1906 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 każda gra w 3D od razu po starcie mi sie wiesza.A gdy wyłącze karte dźwiękową w Biosie to wtedy działa.Mam Celka 500,128 RAM,Rive TNT2(28.01),muza zintegrowana CM8330,Directxa 8.0,Win ME.próbowałem w BIosie ustawiać na Default i nic Macie jakieś propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Zainstaluj właściwe sterowniki od karty dźwiękowej. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemothh Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 każda gra w 3D od razu po starcie mi sie wiesza.A gdy wyłącze karte dźwiękową w Biosie to wtedy działa.Mam Celka 500,128 RAM,Rive TNT2(28.01),muza zintegrowana CM8330,Directxa 8.0,Win ME.próbowałem w BIosie ustawiać na Default i nic Macie jakieś propozycje? chlopie jak bym byl gra i mial byc zaladowany do rivy tnt ktora jest juz zabytkiem to bym szepnal do kompa zeby sie zwiesil i zaoszczedzil trudu walnij se jakiegos mx nie bedziesz mial problemow mam na sprzedaz za 2mx 400 i bedziesz mial geforcce a kiedys widzialem chlopca w sklepie komputerowym z mama i sie skarzyl ze mu gry nie chodza i chce przyniesc komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 każda gra w 3D od razu po starcie mi sie wiesza.A gdy wyłącze karte dźwiękową w Biosie to wtedy działa.Mam Celka 500,128 RAM,Rive TNT2(28.01),muza zintegrowana CM8330,Directxa 8.0,Win ME.próbowałem w BIosie ustawiać na Default i nic Macie jakieś propozycje? chlopie jak bym byl gra i mial byc zaladowany do rivy tnt ktora jest juz zabytkiem to bym szepnal do kompa zeby sie zwiesil i zaoszczedzil trudu walnij se jakiegos mx nie bedziesz mial problemow mam na sprzedaz za 2mx 400 i bedziesz mial geforcce a kiedys widzialem chlopca w sklepie komputerowym z mama i sie skarzyl ze mu gry nie chodza i chce przyniesc komputer chłopie chcesz banana przeciez twoje wypowiedzi nikomu nie pomagają tylko przeszkadzają myslisz że taki mędrzec ciebie a co do problemu to może gryzą sie przerywania kart albo spróbuj z innymi sterownikami do dzwiękowej i do płyty jak nie to wyłacz dzwiękową i kup jakąś taniutka sunblastera 128 pci za 20 ł czy cos w ten deseń powodzenia zycze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 driverów do płyty w WinME sie nie da bo mi wyskakuje komunikat że aktualizacja mikroukładów nie jest konieczna.A co do sterów do muzy to znalazłem w sieci 2 rodzaje kompletnie sie od siebie różniące,obydwa zestawy są z 2000 roku(nie ma nowszych),próbowałem obydwa bez różnicy.Ale chyba rzeczywiście zmienie tą Rive na GForce bo coś mi sie wydaje że to tu lezy problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Podaj model płyty głównej, na oko to będzie PC-Chips ale nie chcę zgadywać. Na tych płytach były montowane dwie wersje układów dźwiękowych, zainstalowanie niewłaściwych sterowników powoduje właśnie takie objawy jak napisałeś. A z GF to dobry powmysł :) --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Intel Prompton PII-2100 staruszek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 napisales ze masz dx 8 moze to ?luknij jakiej firmy plyta gl i poszukaj sterow do dzwiekowej Ps me jest kiepski lepszy win98se takie moje zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Nie będę zgadywał , która to? http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 każda gra w 3D od razu po starcie mi sie wiesza.A gdy wyłącze karte dźwiękową w Biosie to wtedy działa.Mam Celka 500,128 RAM,Rive TNT2(28.01),muza zintegrowana CM8330,Directxa 8.0,Win ME.próbowałem w BIosie ustawiać na Default i nic Macie jakieś propozycje? chlopie jak bym byl gra i mial byc zaladowany do rivy tnt ktora jest juz zabytkiem to bym szepnal do kompa zeby sie zwiesil i zaoszczedzil trudu walnij se jakiegos mx nie bedziesz mial problemow mam na sprzedaz za 2mx 400 i bedziesz mial geforcce a kiedys widzialem chlopca w sklepie komputerowym z mama i sie skarzyl ze mu gry nie chodza i chce przyniesc komputer sorry ze odpisze nie na temat ale chamstwa nie strzymie :) CHOPIE jak bym był tobą to bym sie zapadl pod ziemie :) myslisz ze wszyscy maja duzo kasy na kompa? Ja ciebie tez moge wysmiac ze masz szajs komp :P pfff jakis athlon 1700 ;p to nie w tym rzecz kto ma jakiego kompa :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Nie będę zgadywał , która to? http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ --- AT szczerze powiedziawszy to sam nie wiem,a czy to coś zmieni?jeśli tak to jak to moge sprawdzić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Nie będę zgadywał , która to? http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ --- AT szczerze powiedziawszy to sam nie wiem,a czy to coś zmieni?jeśli tak to jak to moge sprawdzić?Jeśli nie wiesz jaką masz płytę główną, to po co instalujesz sterowniki? Może jest na ViA693, a układ audio to Realtek AC97. Bez sensu .............. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 to jest płyta Intela,ale jak już mówiłem instalowanie driverów nie jest konieczne(nawet sie nie da) no bo do tego akurat układu co ja mam wystarczy posiadanie WinME,jak próbowałem na Win98SE to wtedy sie dało zainstalować te drivery ale i tak mi sie wieszał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Bez sensu ... Instalujesz sterowniki "w ciemno", a potem dziwisz się że nie działają. ...... --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 nie instalowałem nic w ciemno!dostałem te stery od informatyka który mi kiedyś wymieniał płyte główną,a ja póżnioej znalazłem tylko ich nowszą wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...