szymon_wlc Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 siemanko, mam pytanko. otoz mam 380 zeta i chcialem kupic sobie jakiegos twardziela do tej ceny, cos 80gb, myslalem nad maxtorem, ale chcialem spytac sie Was, obeznanych w temacie, pline, z gory THC :D THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Maxtor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Maxtor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 lepiej poczekaj doloz 60zeta i kup maxtora 120GB..za 60zl masz o polowe wiekszy dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 siemanko, mam pytanko. otoz mam 380 zeta i chcialem kupic sobie jakiegos twardziela do tej ceny, cos 80gb, myslalem nad maxtorem, ale chcialem spytac sie Was, obeznanych w temacie, pline, z gory THC :D THX jak lubisz cisze to kup seagata 80 gb.Będziesz zadowolony z jego pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 lepiej poczekaj doloz 60zeta i kup maxtora 120GB..za 60zl masz o polowe wiekszy dyskHmmm ciekawe. 80 to połowa 120 :twisted: Wracając do dysku to ONLY MAXTOR, sam takiego posiadam i śmiga zajefajnie :lol: jak lubisz wydajność to kup maxtora 80 gb.Będziesz zadowolony z jego pracy :P A tak BTW to kupiłem tego maxtorka 80GB 8MB i muszę powiedzieć, że (tak jak seagate'a - a miałem 120GB wcześniej) wogóle go nie słychać - może jest troszkę bardziej głośniejszy jak się go ostro zarzyna, ale to rzadkość 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 większy o połowę czyli: 80/2=40 80 + 40 = 120 ;) Raczej opłaca się dołozyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 no tak - większy o połowe połowy... tego co byś kupił :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 własnie :) więc 40 GB za 60 zł.. niezła cena ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Samsung SP0802N ,cichy,szybki ,3 lata gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_wlc Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 po pierwsze zamiar mam kupic: Maxtor DiamondMax +9 80 GB (ATA/133, 8MB) 6Y080P0, natomiast radzicie mi dolozyc i kupic 120gb, a jesli wizialbym 120gb to tylko model: Maxtor DiamondMax +9 120 GB (ATA/133, 8MB) 6Y120P0... natomiast jego cena nie jest wyzsza 0 60zl tylko o 90zl...a jesli bym dolozyl do niego...to wtedy mozna powiedziec doloz kolejne 90zl i bedziesz mial 160gb, wiekszy o 1/3.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jak nie masz kasy i nie chcesz dokładać to bierz MAXTORa 80GB. Nie ma się nad czym zastanawiać, dysk sprawuje się wyśmienicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ja jak bede kupowal dysk, kupie Maxtor'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...