PawelDK Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Mam taki maly problem. Zastanawiam sie nad wymiana jakiejs czesci w moim komputerze i tak: opcja1 mam plyte glowna ecs k7s5a z procesorem athlon 1800 XP - wymiana na plyte asusa na nforce2 z procesorem 2500 XP Barton opcja2 mam GF 4 Ti 4200 64 MB - wymiana na ati 9500 pro. Ktora opcja jest lepsza??Zalezy w szcegolnosci nad zwiekszeniem wydajnosci komputera w grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ta pierwsza jest lepsza tzn. ta z nowa plyta i procem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Opcja 1 + więcej RAM-u ;) --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Powiem szczerze że jeśli nie masz żadnych problemów z płytą głowną, to ani pierwsza ani druga opcja nie są dla mnie atrakcyjne. IMHO masz zestaw, który powinien sobie poradzić z każdą grą. Narazie wstrzymałbym się z zakupem i powolutku zbierał kasę, części z czasem tanieją więc nie będziesz stratny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a jakiego masz tego 1800+???0,13um???jesli tak to moze polacz opcje 1 z 2...tzn zmien plytke (koniecznie!) i dokup np radeona 9600pro (tanszy od 9500pro o ile sie orientuje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 uno :) Chyba normale ze lepsze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...