Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Słyszałem o mozliwosci zrobienia czata podobnego do tego z polaczata ale leszego tzn bez banerów(?). Jelsi ktoś ma jakiekolwiek inf na ten temat to.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Co za problem napisać aplikację w javie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 No własnie.... Podobno nie jest tak ciezko(zrobić ten czat). Bo Java ogołem jest raczej trudna ale skad infrmacje czy jakies materiały zeby coś zaczać :? Albo przynajmniej przerobić jakos ten czat z polczatu tak zeby nie wygladał jak "reklamowka" :/ Bo kolory itp mozna zmienić bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ogólnie miałem gdzieś gotowe podstawowe, nawet kiedyś sam pisałem. Jak znajdę to podeślę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Dzięki za zainteresowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...