adrianek317 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 A wiec mam zamiar wymienic jednak mojego wysluzonego Ecs-ka na plyte lepsz , stabilniejsz m szybsza o niezlych mozliwosciach overclockerskich i dobrej cenie ! Wybor padl wlasnie na tego Asusa. Bowiem czy ten asus zakreci troche mojego Palomino 2000+ to jestem pewien ze tak ( góra na 2200+ ) a wiec niewiele. A co powiedziecie gdybym wymienil proca na Durona1400Mhz i podkrecil go na 2200Mhz ! Jest to mozilwe wlasnie z ta plyta ?! Moje pamiatki to Elixir 266 cl 2.5 a no i czy wydajnosc kompa wzrosnie czy zmaleje ? Np. dekodowanie filmu na vcd trwa 1.30 h a po wymianie jak myslicie ile ? Pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Bierz tego durona i asusa. Na 2000Mhz puścisz go spokojnie 15x133 (z 2200Mhz może być kłopot bo masz kijowe pamięci). Ja mam tego Asusa i XP1700 i mnożniki są odblokowane do 15x a FSB max to 189Mhz (więcej już HDD nie wyrabia). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jesli masz cos dolozyc do tej zamiany prockow to sobie odpusc. Lepiej rozejrzyj sie za jakims lepszym mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jesli masz cos dolozyc do tej zamiany prockow to sobie odpusc. Lepiej rozejrzyj sie za jakims lepszym mobo.mialby dolozyc przy wymianie z Palomino na Durona... haha 8O raczej zostanie mu jeszcze kasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...