ent Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 elo! Konfig: Abit KT7E AthlonXP 1800+ JIXHB DLT3C 0321 @ 1713 = 137x12.5 Volcano 11+ Pasta OCZ Ultra II Shim jakis taki lewy :D Problem: Temperaturka troche za wysoka! Na 1,4 V dochodzi do 45 C, przy 1,5 V (napiecie defaultowe) przekracza nawet 50 C. Wywiewu z budy brak. Moje podejrzenia padaja na shima (jakis noname) - wyglada na rownego, ale jak trzymam go w lapie to czuje roznice pomiedzy nim a oryginalnym TT. Przesmarowywalem proca. Help! pozdro ent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 zdejmij shima i sprawdz temp , jak spadnie to masz winnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 zdejmij shima i sprawdz temp , jak spadnie to masz winnegono wlasnie a nie na forum odrazu z taka <span style="color:red;">[ciach!]</span>łą... BTW co sie martwisz jak komp chodzi to looz - nie jest strasznie wykrecony wiec mu sie nic nie stanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 zdejmij shima i sprawdz temp , jak spadnie to masz winnegono wlasnie a nie na forum odrazu z taka <font color="#FF0000">[ciach!]</font>łą... BTW co sie martwisz jak komp chodzi to looz - nie jest strasznie wykrecony wiec mu sie nic nie stanie...To nie moj komp. Chodzic chodzi, ale jak bedzie trzeba go puscic wiecej... 8) A bez shima to ja pie... zakladanie V11 :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 no to wez swojego shima , przynajmniej tak wnioskuje ze masz (pisates ze noname jest gorszy od tt ) i sprawdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 zdejmij shima i sprawdz temp , jak spadnie to masz winnegono wlasnie a nie na forum odrazu z taka <font color="#FF0000">[ciach!]</font>łą... BTW co sie martwisz jak komp chodzi to looz - nie jest strasznie wykrecony wiec mu sie nic nie stanie...To nie moj komp. Chodzic chodzi, ale jak bedzie trzeba go puscic wiecej... 8) A bez shima to ja pie... zakladanie V11 :D.najwyzej polamiesz proca... ja szima nie mialem z pol roku kiedys na celinie coopermine jechalem tez bez zadnych podstawek (na WC oczywiscie z beznadziejna zapinka), bo nie bylo takich i jakos proca nie polamalem.... wydaj 20zl za CS oryginalnego i bedziesz mial spokoj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 zdejmij shima i sprawdz temp , jak spadnie to masz winnegono wlasnie a nie na forum odrazu z taka <font color="#FF0000">[ciach!]</font>łą... BTW co sie martwisz jak komp chodzi to looz - nie jest strasznie wykrecony wiec mu sie nic nie stanie...To nie moj komp. Chodzic chodzi, ale jak bedzie trzeba go puscic wiecej... 8) A bez shima to ja pie... zakladanie V11 :D.najwyzej polamiesz proca... ja szima nie mialem z pol roku kiedys na celinie coopermine jechalem tez bez zadnych podstawek (na WC oczywiscie z beznadziejna zapinka), bo nie bylo takich i jakos proca nie polamalem.... wydaj 20zl za CS oryginalnego i bedziesz mial spokoj Tak tez chyba zrobie :P. Moze wie ktos czy ktos sprzedaje orginalne Coppershimy rev 2.0 przez net oprocz 4MAXA ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 zdejmij shima i sprawdz temp , jak spadnie to masz winnegono wlasnie a nie na forum odrazu z taka <font color="#FF0000">[ciach!]</font>łą... BTW co sie martwisz jak komp chodzi to looz - nie jest strasznie wykrecony wiec mu sie nic nie stanie...To nie moj komp. Chodzic chodzi, ale jak bedzie trzeba go puscic wiecej... 8) A bez shima to ja pie... zakladanie V11 :D.najwyzej polamiesz proca... ja szima nie mialem z pol roku kiedys na celinie coopermine jechalem tez bez zadnych podstawek (na WC oczywiscie z beznadziejna zapinka), bo nie bylo takich i jakos proca nie polamalem.... wydaj 20zl za CS oryginalnego i bedziesz mial spokoj Tak tez chyba zrobie :P. Moze wie ktos czy ktos sprzedaje orginalne Coppershimy rev 2.0 przez net oprocz 4MAXA ?www.proline.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...