R4DOS Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Witam, chce zarezerwować dwie wejściówki na Matrixa Rewolucje w Gdańsku w Multikinie. Na ich stronie nie ma takiej opcji. Znacie moze jakis nr telefonu, albo inna stronke przez tkrora moge tego dokonac?TIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 http://film.onet.pl/12,repertuary.html tam masz numery do Superkina itd. Wybierasz se dzien godzinke itd. Zycze milej rezerwaqcji. Wiec ktos moze kiedy bedzie wladca pirscieni 3 czesc?? Ps. Ja przynajmniej tak rezerwowalem. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Powrót Króla będzie miał premierę : 2004-01-01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 AHA. Dzieki Q :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 No luss.. kto pyta nie bładzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Telefon do multi to 0-prefix-58 340 30 99. Wątpie żebyś teraz dostał dobre miejsca :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja idę na premiera w środę o 15. I bilety musiałem rezerwować miesiąć przed !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 To ja sobie podaruje lepiej premiere :lol: Takim maniakiem az nei jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 A czemu do Multikina? IMHO Krewetka ma najlepsze nagłośnienie z kin w Trójmieście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja też maniakiem nie jestem. Ale jak już ma się bilety to trzeba iść ;> Mogłem kupić więcej to bym pod kinem sprzedawał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...