turzol Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Mam zamiar w najbliższym czasie kupić radiatory na pamięci RAM. Posiadam 2szt. 256MB Hynix D43 Corsair PC4000 OEM, które puszczam na 2.8V. Pamięci z racji tego, że nie posiadają radiatorów grzeją sie dość mocno aczkolwiek jest to temp. do zaakceptowania. Wolałbym jednak dla poprawy wydajności bądz samego bezpieczeństwa zapodać na nie jakieś radiatory. W sumie nie ma zbyt dużego wyboru w naszym kraju, udało mi się znaleźć jedynie takie: cena: 55zł (w kpl. dodatkowo 2szt alu radiatorów) cena: 58zł (aktywne) cena: 55zł (potrzebowałbym 2 opakowania :arrow: 110zł) cena: 12zł (potrzebował bym 2 opakowania :arrow: 24zł) cena 40zł (potrzebował bym 2 opakowania :arrow: 80zł) Które z powyższych radiatorów wydają wam się najlepsze do zastosowania na RAMy :?: Podzielcie się swoimi wrazeniami z użytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 te niebieskie stykna - dasz nad ramy jakis wentyl za 10zl i bedziesz mial active:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 tylko czy jak zamontujesz te iebieskie po dwóch stronach każdej kości to czy neibędą się o siebie zaczepiać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Pamieci są jednostronne i jest duży odstęp między nimi (pracują w dual-u, slot 1,3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 te niebieskie stykna - dasz nad ramy jakis wentyl za 10zl i bedziesz mial active:):arrow: zdecydowanie najlepsze wyjscie. tanio i dobrze... po co przeplacac. bierz niebieskie i zaposc na nie jakiegos wiatraka na wolnych obrotach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja bym brał te pierwsze (jeszcze na mosfety by starczyło) , albo te niebieskie, to już tylko kwestia kwoty jaką chcesz przeznaczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 fajne są te niebieskie tanie i jak dasz wnetyle to bedzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Mozesz kupic juz gotowy zestaw np.3 albo ewentualnie kupic duzy stary radiator pociac na male czesci i przymocowac na tasmie przewodzacej 3M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 U mnie jakos tak wyszlo, ze mam obydwa modele coolerkow TT (active alu i copper). Dzialajka calkiem niezle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...