Oski Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Wejdzcie na www.nvidia.com.pl i przeczytajcie te news'y: 1. RV 250 nie lubi Athlona 2. 2,8GHz to za dużo! 3. Overclockerzy uważajcie! Co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 No to ja na to tak: Ad1. Mam nadzieje ze jednaka RV250 bedzie lubil Athlony bo inaczej bede mial niezly rebus :lol: Ad2. No comment Ad3. Nie wypowiem sie na temat P4 bo dostane tym razem bana :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Wejdzcie na www.nvidia.com.pl i przeczytajcie te news'y: 1. RV 250 nie lubi Athlona 2. 2,8GHz to za dużo! 3. Overclockerzy uważajcie! Co wy na to? ad1) niezły pasztet. przestanę chyba lubić ati ad2) he he. where do you want to go today? chyba wstecz bo do przodu niestabilnie ad3) Kaeres się ucieszy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Raczej nie sluchal bym tamtejszych wypowiedzi. Malo wiarygodna stronka. Raz napisalem do kolesia zeby poprawil newsa bo napisal, ze podkrecenie PIV 2.4 do ponad 3Ghz (dawno to bylo) bylo przy temp. -185 a nie -18,5 i zostalem wylachany. Dostarczylem dowod - nie bylo nawet przepraszam. Od tej chwili ten serwis uwazam za kiepski. Nie slucham takich bredni co do: 1, 2, 3 newsa wspomnianego przez Oski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Raczej nie sluchal bym tamtejszych wypowiedzi. Malo wiarygodna stronka. Raz napisalem do kolesia zeby poprawil newsa bo napisal, ze podkrecenie PIV 2.4 do ponad 3Ghz (dawno to bylo) bylo przy temp. -185 a nie -18,5 i zostalem wylachany. Dostarczylem dowod - nie bylo nawet przepraszam. Od tej chwili ten serwis uwazam za kiepski. Nie slucham takich bredni co do: 1, 2, 3 newsa wspomnianego przez Oski. A jak to prawda, to musisz przyznać, że ATI i Microsoft ładnie dali ciała. Co do ATI to jestem w szoku, bo nie spodziewałbym się tego po tej firmie. Microsoft - to każdy wie :wink: a co do Intela - nie bardzo chce mi się wierzyć, bo przecież sporo ludzi na forum ma ładnie kręcone P4 i wszystko oki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 tez nie lubie tego serwisu :) NVISION 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Tylko co ma nielubienie witryny do newsów na niej zamieszczonych? Jesli to nie głupie żarty to niezłe jaja (cokolwiek by to miało znaczyć) :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polarny Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Kaeres możesz sprecyzować kto dal Ci takową odpowiedź? Bo ja takowego zdarzenia nie przypominam sobie, więc to chyba nie ze mną to zajście wydarzyło się. Także chętnie bym się dowiedział jakiś szczegółów! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Kaeres możesz sprecyzować kto dal Ci takową odpowiedź? Bo ja takowego zdarzenia nie przypominam sobie, więc to chyba nie ze mną to zajście wydarzyło się. Także chętnie bym się dowiedział jakiś szczegółów! To nie byles Ty i nie chce kapowac na innych. Jezeli chcesz wiedziec to na priva. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jeżeli chodzi o Intela to jestem zszokowany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Tylko, że ten news chyba jest stąd http://www.theinquirer.net/?article=4423 Tam też piszą, że tak samo jest z AMD Reports claimed that the speed of the chip causes Windows 2000 "to crash and burn." While Windows XP doesn't like the speed of the processor, not one little bit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Uhu bede musiał se sprawic tego RV 300 lub 250 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Tylko, że ten news chyba jest stąd http://www.theinquirer.net/?article=4423 Tam też piszą, że tak samo jest z AMD Reports claimed that the speed of the chip causes Windows 2000 "to crash and burn." While Windows XP doesn't like the speed of the processor, not one little bit. Fajna stronka, looknijcie tego newsa :P http://www.theinquirer.net/?article=4410 Przeciez same dziwactwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 wowi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Wejdzcie na www.nvidia.com.pl i przeczytajcie te news'y: 1. RV 250 nie lubi Athlona 2. 2,8GHz to za dużo! 3. Overclockerzy uważajcie! Co wy na to? ad.1 - Poczekamy, zobaczymy ad.2 - przyznam, że ja też miałem problemy z Windowsami 2000 przy podkręcaniu. One wyjątkowo nie lubią, jak zmienia się jakaś konfiguracja sprzętowa. ad.3 - To ma sens, ale może to dotyczy ostatnich modeli, bo ludzie mają P4 1.6 wykręcone od dawna i nic się nie dzieje. To samo dotyczy CeleronówT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 :twisted: BZDURY BZDURY BZDURY :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 E tam oni chyba sobie 1-szy kwietnia dzis zrobili... :). Primaaprilis im sie zachciało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...