renegade Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Witam, problem moze banalny ale kurde niewiem jak postapic, a dokladniej to mam SB Live 5.1 Digital sterowniki mialem zainstalowane z plyty ktora dostalem wraz z karta i wszytko bylo ok ale zachcialo mi sie zobaczyc jaka jest roznica miedzy standardowymi sterownikami do Live a KX-ami. Ok ale mi by sie jednak przydal EAX, odinstalowuje KX-y restart kompa nieznane urzadzenie Kontroler Multimediow Audio chce instalowac sterowniki do Live z plytki i walek nie da rady, pisze ze niema takiego urzadzenia. pozdrawiam renegade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrASS Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Joł ja mialem taki sam problem; zjadlo mi to nerwow co niemiara i wkoncu jedynie format mi pomogl pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 problem rozwiazany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...