Viper2 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Puściłem swego antka 2600xp na 190fsb mnożnik zmieniłem na 12 i po restarcie widze ciemność. Czy problem tkwi w napięciu na procesor bo go nie podnosiłem. Mam płyte msi k7n2 delta i zasilacz feel 300w. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 o dzizass !!! :mad: podnos napiecie a nie zakladaj glupich tematow nastepnym razem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 no widzisz , sam sobie odpowiedziales. imo na 90% to za male napiecie na cpu. reszta to to , ze pamieci nie wyrabiaja . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper2 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 czego sie nabijasz gonzo nie wszyscy mają takie doświadczenie w oc jak ty ( bo jak do tej pory to mi w niczym nie pomogłeś , tylko piszesz jak byś się znał ) thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper2 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 pamiątki to kingstony taktowane zegarem 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFX Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Popieram goinzo ten jakiś tam viper to ośioł!!!!!!!!!!!!! :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFX Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 lol :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 po 1 - masz klawisz "edytuj" w prawym rogu wiec uzywaj go bo forum to nie gadu-gadu zeby pisac posta za postem minuta po minucie po 2 - gdzie w moim poscie widziales usmiech ? ja sie z ciebie nie "nabijam" tylko "pouczam" :D po 3 - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26983 - wszystko tu masz wylozone na tacy - przeczytalbys to bys wiedzial ze przy mocniejszym kreceniu bez zmiany cora sie nie obejdzie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 dziwie sie ze ten FEEL 300 wyrabia ci na tej konfiguracji a zwlaszcza przy tym r9500 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Popieram goinzo ten jakiś tam viper to ośioł!!!!!!!!!!!!! :roll:ŁukaszFX, odpuść sobie takie posty, jeżeli chcesz pozostać na forum. Viper2, więcej samodzielności. Jak masz pomysły na rozwiązanie problemu, to je wypróbuj, nie zakładaj od razu topików. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 tam do gory do gonza i vipera Gonzo jak takie masz texty walic t osie nie odzywaj..Viper musisz pamietac o napjeciu.. jak nie odpala to jest droga zecz na ktora musisz zwrocic uwage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper2 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 tam do gory do gonza i vipera Gonzo jak takie masz texty walic t osie nie odzywaj..Viper musisz pamietac o napjeciu.. jak nie odpala to jest droga zecz na ktora musisz zwrocic uwage Dzięki za poparcie _TrOyKa_ bym był wdzięczny gdybyś looknął na topic stabilny czy nie.[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...