sharki9 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 mam serva i chce puscic kumpla poprzez acces pointa serv --> hub --> acces point --> sieciowka radiowa tym wynalazkiem co w linku http://www.cheapgeek.net/reviews/sohoware_...aster_pg2.shtml i mam takie pytanie czy tego acces pointa tez trzeba instalowac czy tylko jego sieciowke na windowsie server stoi na linuxie slackware 9.0 pytanko troche pilne bo kumpel nie wie czy finalizowac transakcje na allegro czy nie bo to ponoc ma stery tylko do windowsa ale nie wiem czy dotyczy sie to sieciowek czy acces pointa z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 z tego co wiem, to AP nie potrzebuje sterow (ale moge sie mylic). wg mnie stery - tutaj chdzi o karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 z tego co wiem, to AP nie potrzebuje sterow (ale moge sie mylic). wg mnie stery - tutaj chdzi o karty tez mi sie tak wydaje, jak juz jakas instalka to po stronie klienta a nie na servie chcialem sie upewnic na 100% jak ktos jeszcze cos wie na ten temat to napiszcie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Do AP ewentualnie dostajesz tylko oprogramowanie. Raczej zadnych sterow nei potrzebuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...