sliqe Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ciekawi mnie czy ktoś z was bawi sie poza PC CR'kami :> czyli zdalnie sterowanymi samochodzikami spalinowe/elektryczne w skali 1:10 . Bardzo fajna zabawka :))) macie tutaj przykładowe foto samochodu oraz podwozia Oraz opis tego modelu :)) Subaru Impreza WRC 2001 z napędem spalinowymDługość: 442 mm, szerokość: 186 mm, Silnik spalinowy FS-12LT (2,1cc), zbiornik paliwa, filtr powietrza (mokry) Napęd: na 4 koła (wałek), Zawieszenie niezależne, amortyzatory olejowe. Wymagany system RC (nie zawarty w zestawie): 2-kanałowy, 2 serwa. Podwozie: TG10 Mk1[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 hrrr fajne zabaweczki :) Pamietam je z katalogo Conrada.. ehh wspaniałe rzeczy tam były .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 heh... jakbys mi takie sprezentowal to bym sie chetnie pobawil :D ale niestety takie modele sa drogie , i to jeszcze ze spalinowym :(( za tyle to juz mozna niezlego kompa zlozyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Eee nie gadaj ;) Ten model kosztuje 1300 zł + pilot 300 zł // Elektryczne są o połowe tańsze ale 2wd ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 hmmm...faza miec takie cos:) ale ta cena :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ogolnie wyglada zajebi**** ale [gluteus maximus] ze elektryczne tylko 2 wd ;( No i ta cena :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Tzn nie zrozumcie mnei źle , są 2 wd o 2 razy tańsze ale i są 4wd ale odpowiednio droższe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 No ale 4wd odrazu lepiej jezdzi :P a masz jakis link do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jak to mawiali poprzednicy . Nie należy dawać linków na forum bo zaraz wykupią wszystko ! :) . Jeśli chcesz na prv odezwij sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Widzilem kiedys na DSF zawody takich, nawet 4 hamulce tarczowe maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ile to pomyka? Ze spalinowym pewnie ze 30-40km/h pociągnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 do 100 na godzine :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ile to pomyka? Ze spalinowym pewnie ze 30-40km/h pociągnie? heh... mocniejsze to i 115km/h pomykaja. Tylko miej panie refleks by taka popierdziawa wtedy sterowac. Co innego w normalnym 1:1 autku :wink: - wtedy taka predkosc jest odpowiednia do czytania gazety 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Zaraz, chyba RC a nie CR :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 do 100 na godzine :) 8O 8O 8O :? :? :? :) :) :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: Zabawki dla dużych chłopców :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17139344 ;] Ja bym sie tym pobawil : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17274338 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Suchy widzisz anklejke tam ( samolocik ) ? CHINskiej produkcji :/ - Ja podziękuje , jak już szukasz to poszukaj TAMIYA formy ;) . To jest firma a nie jakieś Chinczole ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 heh niezły jest ten drugi model, choć ja bym wolał spalinowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Widziałem kiedyś w parku jak jeden gość testował taki samochód. Na prostej wyciągnoł 50km/h z tego co mówicie to mało bo można 115km/h ale efekt i tak ekstra.Po tym co widziałem to nie wyobrażam sobie jak można tym sterować powyżej 60 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 No niech strace juz tysiące priv :D o prośbe linka na sajcik :> oto i on ! http://www.gama.triger.com.pl/ PROSZE O NIEWYKUPIENIE WSZYSTKICH AUTEK :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefl00d Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Proponuję wszystki zainteresowanym zabawkami RC stronę http://www.graupner.de/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 firefl00d - wielkie grats :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 :D :D :D Dzięki panowie!! :) Za llinki oczywiscie :D Herbatka, chusteczki i będe się zaraz slinić przed monitorem ;) grrr idę oglądac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ja tam hovercrafty wole 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja kiedyś miałem samochodzik elektryczny TAMIYA to on jeździł ok 70 km/h dla mnie smiogał jak szlony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...