renegade Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Witam; Jak nazywa sie taki program do usuwania sterownikow z systemu ?? Jest mi potrzebny a zapomnialem nazwy :/ pozdrawiam renegade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Najlepszy program do tego celu nazywa sie "REINSTALL SYSTEMU"... uwierz mi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 hehe a tego mi sie najbardziej niechce robic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 hehe a tego mi sie najbardziej niechce robic :/ http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35828 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...