Q Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Witam! :P Jaka jest według was najlepsza gra na komórkę w javie? Ja na swoim fonie mam grę Gold Miner (mój rekord to 2554 :o ) i mogę ją polecić wszystkim jest bardzo wciągająca.Poza tym mam Miki's World 1 i Delta Bomber. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja polecam Splinter Cela i chyba to by było na tyle.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Splinter Cell i Splinter Cell: Extended Ops. Niezle tez moze byc XIII, ale nie moge tego znalezc (jak ktos ma to w wersji na nokie 6610/6100/7210/7250 to prosze o info na priv). Fajnu jest tez Siberian Strike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Tylko czemu te gry sa tak kuresko drogie :lol: :?: mam nokie 3510i 1.gold miner 2.sky diver 3.racing fever :) napiszcie jakie macie fony ? i skad tanio sciagnac gry ? P.S panie autorze posta jak wykreciles Antka 1000mhz na 1200mhz ? czym chłodzisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ja kupuje na "emule" iTUTAJ W dziale telefony. :) Aktualnie mam 3210 z racji TEGO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ja kupuje na "emule" iTUTAJ W dziale telefony. :) Aktualnie mam 3210 z racji TEGO. Jam mam 6100 więc w zasadzie to samo co 6610. Jak wgrywasz te gry do telefonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Tylko czemu te gry sa tak kuresko drogie :lol: :?: mam nokie 3510i 1.gold miner 2.sky diver 3.racing fever :) napiszcie jakie macie fony ? i skad tanio sciagnac gry ? P.S panie autorze posta jak wykreciles Antka 1000mhz na 1200mhz ? czym chłodzisz ? Jaki masz rekord w grze nr.1 czy gold miner :?: :?: :?: :?: Otóż podkręciłem zegar systemowy z 100MHz do 112MHz i automatycznie ( :wink: ) podkręciłek procek do 1.2GHz. Mam bardzo wydajny radiator.Taki olbrzymi ale nazywy nie pamiętam. Mimo to procek jest gorący 53-60 stopni :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ja kupuje na "emule" iTUTAJ W dziale telefony. :) Aktualnie mam 3210 z racji TEGO. Jam mam 6100 więc w sadzie to samo co 6610. Jak wgrywasz te gry do telefonu? IRDA i przerobiony NOKIA APPLICATION INSTALER, ze instaluje gry do GIER a nie do APLIKACJI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ja kupuje na "emule" iTUTAJ W dziale telefony. :) Aktualnie mam 3210 z racji TEGO. Jam mam 6100 więc w sadzie to samo co 6610. Jak wgrywasz te gry do telefonu? IRDA i przerobiony NOKIA APPLICATION INSTALER, ze instaluje gry do GIER a nie do APLIKACJI. A gdzie mogę znaleść ten przerobiony NOKIA APPLICATION INSTALER ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ja kupuje na "emule" iTUTAJ W dziale telefony. :) Aktualnie mam 3210 z racji TEGO. Jam mam 6100 więc w sadzie to samo co 6610. Jak wgrywasz te gry do telefonu? IRDA i przerobiony NOKIA APPLICATION INSTALER, ze instaluje gry do GIER a nie do APLIKACJI. A gdzie mogę znaleść ten przerobiony NOKIA APPLICATION INSTALER ? linki do gier podalem i tam tez jest ten programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Dzięx.. to zaraz się zabiore za instalkę :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Splinter Cell i Splinter Cell: Extended Ops. Niezle tez moze byc XIII, ale nie moge tego znalezc (jak ktos ma to w wersji na nokie 6610/6100/7210/7250 to prosze o info na priv). Fajnu jest tez Siberian Strike. Skąd mogę ściągność tego Splinter Cell bo szukam wszędzie i nigdzie go niema.Jak ktoś wie to proszę napisać mi na priv. z góry THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Niemiec: po co Aplication Installer skoro mozna z MobiMB wrzucic tak gdzie chcesz? Swoja droga to SC i R6 r0xx :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Niemiec: po co Aplication Installer skoro mozna z MobiMB wrzucic tak gdzie chcesz? Swoja droga to SC i R6 r0xx :> WTF i skad to?? dziala przez irde?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Hmm a co powiecie na 3510i jak tam najtaniej wgrywac gry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Niemiec: w tym progsie po prostu przerzucasz pliki i to wszystko, zdjecia i melodyjki tez wrzucasz. No i gdyby nie dzialalo to bym ci tego nie podawal :P Ja mam kabel na COM'ie, ale u kumpla sprawdzalem i dziala (a moj phone to 6610) Tu masz linka do tego: http://nokia.supernet.ru/other/MobiMB.rar Soker: to samo, tylko ze musisz miec kabel. Na Allegro kup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Niemiec: w tym progsie po prostu przerzucasz pliki i to wszystko, zdjecia i melodyjki tez wrzucasz. No i gdyby nie dzialalo to bym ci tego nie podawal :P Ja mam kabel na COM'ie, ale u kumpla sprawdzalem i dziala (a moj phone to 6610) Tu masz linka do tego: http://nokia.supernet.ru/other/MobiMB.rar Soker: to samo, tylko ze musisz miec kabel. Na Allegro kup. dzieki :D a powiedz mi czy istnieje mozliwosc zgrania na kompa gier, muzyczek i fotek, bo utrata SC i SC:EO po praktycznie calym ukonczeniu na WETERANIE nie jest mila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 no przez MobiMB chyba mozna tak zrobic, ale dokladniej nie wiem, aplikacji nie probowalem, za to zdjecia szly idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Panowie a nie wiecie jak znalesc cos do Samsunga C100? Podobno jest kompatybilny z Nikia 6xxx i chodza z niej giery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 www.techtronic.pl w dziale download, tam poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Skad można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> gry w JAVIe na Series 40 Nokii? Szukam Planet Zero i Nightmare Creatures. Proszę o pomoc. Jęśli ktoś ma te gry to proszę żeby się ze mną skontaktował na priv. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 www.emil.me.uk Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Skad można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> gry w JAVIe na Series 40 Nokii? Szukam Planet Zero i Nightmare Creatures. Proszę o pomoc. Jęśli ktoś ma te gry to proszę żeby się ze mną skontaktował na priv. Thx z osla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 www.emil.me.uk Pozdrawiam Wielki dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 No problemo... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a ma może ktoś namiary na Skoki narciarskie 2004 (tylko nie polecajcie jabler.com :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Planet Zero.. świetna gra polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 He, He... Ja to musze napisac aplikacje sieciowa w Javie na zaliczenie egzaminu na III roku informy;) Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie napisac gry sieciowej(2 osoby) na komorke(komunikacje zrobie przez IRDA lub Bluetooth) ;).He, He... Ja to musze napisac aplikacje sieciowa w Javie na zaliczenie egzaminu na III roku informy;) Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie napisac gry sieciowej(2 osoby) na komorke(komunikacje zrobie przez IRDA lub Bluetooth) ;).He, He... Ja to musze napisac aplikacje sieciowa w Javie na zaliczenie egzaminu na III roku informy;) Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie napisac gry sieciowej(2 osoby) na komorke(komunikacje zrobie przez IRDA lub Bluetooth) ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 tylko i wyłącznie DopeWars no moze jeszcze DeepSnow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 splinter cell i siberian strike :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...