Skocz do zawartości
Q

Gry w JAVA'ie.

Rekomendowane odpowiedzi

Stwiedzam, ze JAVA przy MOPHUN to byle co.

Sheep Mania (rulez), Vrally2, Fifa2003. A to dopiero poczatek bo nie sposob ich sprawdzic tyle tego :)

A ja wole gry n-gage które śmigają na wszystkich z Symbianem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He, He... Ja to musze napisac aplikacje sieciowa w Javie na zaliczenie egzaminu na III roku informy;) Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie napisac  gry sieciowej(2 osoby) na komorke(komunikacje zrobie przez IRDA lub Bluetooth) ;).He, He... Ja to musze napisac aplikacje sieciowa w Javie na zaliczenie egzaminu na III roku informy;) Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie napisac  gry sieciowej(2 osoby) na komorke(komunikacje zrobie przez IRDA lub Bluetooth) ;).He, He... Ja to musze napisac aplikacje sieciowa w Javie na zaliczenie egzaminu na III roku informy;) Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie napisac  gry sieciowej(2 osoby) na komorke(komunikacje zrobie przez IRDA lub Bluetooth) ;).

o bluetoothie i irdzie mozesz zapomniec, chyba ze masz dwie komorki z MIDP 2.0. jedynka (a wiekszosc telefonow ma wlasnie 1.0) nie obsluguje praktycznie niczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozśmieszajcie mnie.Nie mówcie że wgrywacie gry za 10zł z VATEM.Sciagnijcie sobie polyphony Wizard.Potem ze strony,ale to ne podam jaka,poszukajcie sobie,koleś ma do porania najnowsze gry do nokii po 2 pliki jad i jar,i wgrywacie sobie za friko gry do woli i wedle uznania,bez używania jakich kabli..Placicie tylko te pare groszy operatorowi za yslanie i odebranie danych a np 80 gr to już rózni się od 10zł za grę.hehehehe.Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozśmieszajcie mnie.Nie mówcie że wgrywacie gry za 10zł z VATEM.Sciagnijcie sobie polyphony Wizard.Potem ze strony,ale to ne podam jaka,poszukajcie sobie,koleś ma do porania najnowsze gry do nokii po 2 pliki jad i jar,i wgrywacie sobie za friko gry do woli i wedle uznania,bez używania jakich kabli..Placicie tylko te pare groszy operatorowi za yslanie i odebranie danych a np 80 gr to już rózni się od 10zł za grę.hehehehe.Pozdro.

To Ty nas nie rozsmieszaj, hehehehhe. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Ty nas nie rozsmieszaj, hehehehhe. Pozdro.

Nie rozumiem? Czym was rozsimieszyłem? Co myślisz że tak nie można tym polyphony wizardem wgrywać?bez kabla, i płacąc za same połączenie z netem?Wyjdz kolego z ciemnoty i zacofania! mamy 21 wiek,nawet nie zdajesz sobie sprawy jak można mając internet kantować operatorów.A to pobieranie gier robiłem zanim wyszły komercyjne ogłoszenia w gazetach,ale nie będę ci pisał jak z własnego ftp-a pobierać dane telefonem na wapie lub gprsem bo twoj umysł tego nie pojmie.Żyj dalej w zacofaniu.Ciesze się ze was rozśmieszyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże.Czy ty masz chociaż pojęcie,że gra do telefonu składa się z pliku z rozszerzeniem jar i jad?? Musisz mieć strone z plikami do pobrania!One zajmują ok (to te już wypasione gry) ok 60 kb.A ty co? Wpisałeś sobie na altaviscie "java games" i błyskasz jakimś bezsensownym linkiem?Wgraj sobie te 512kb aplikacje do np 3510i .Hehehe.Amatorka i lamerstwo. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże.Czy ty masz chociaż pojęcie,że gra do telefonu składa się z pliku z rozszerzeniem jar i jad?? Musisz mieć strone z plikami do pobrania!One zajmują ok (to te już wypasione gry) ok 60 kb.A ty co? Wpisałeś sobie na altaviscie "java games" i błyskasz jakimś bezsensownym linkiem?Wgraj sobie te 512kb aplikacje do np 3510i .Hehehe.Amatorka i lamerstwo. :)

Ups sorki myslalem ze chodzi o gry na kompa. Coz kazdemu sie zdarza :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dość stary temat - nowego nie zaloże więc spytam tu co polecacie z nowosci w javie ;]

nokie zassałem a ta cholera nawet węża już nie ma tylko jakieś debilne szachy :/

jutro ma irda do mnie trafić więc licze że polecicie co zuploadować by baterie pokatować ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi