WRX Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Mysle ze pojazd z tego filmu http://www.wrxworld.com/videos/GIXXERKART.WMV jest szybszy od Porsche GT2 i napewno jest tanszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 WRX obejrzałem ten film. po pierwsze to jest gokart a nie samochód po drugie jak można prównywać GT2 do gokarta który waży 135kg. po trzecie sam gokart jako gokart jest kosmiczny (115 PS i 1100 ccm) po czwarte to musi być świetana zabawa :D (fajnie by było taki mieć na jakiś prywatny tor ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 boze ja nie wiem jak on sie na tym nie zabil :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ja też nie mam pojęcia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ja też nie mam pojęcia :Dja też nie mam pojęcia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mi zaczął się podobać Golfik 240 koni max prędkość 245km/h i 6,6 do 100km/h [3,2 litra silnik] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...