LPC Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 aRoo"]http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=13710&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=samochod+marzenia Moderatorzy- do dziela :D (znaczy zamknac to :wink: ) nie zamknac tylko usunąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 heh mitsubishi lancer evo 6 TM edycja albo nowego 8 pewien rusek wyciagnol z bodajze z 4 800 KM co daje przyspieszenie hmm cos kolo 3s:D a tak jakbym nie mial co robic to nowego buggati verone (nie wiem czy dobrze napisalem) wkoncu 1001KM robi wrazenie nawet na motorach:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ten samochodzik (...) Że się przy...czepię - tej pani na zdjęciach ktoś krzywo twarz wyjustował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Nie to, zebym sobie posty nabijal, ale moim marzeniem jest ciut bardziej uzyteczna bryka (no offence Q ;) ). Na takich kolkach mozna sie wszdzie poturlac ;) Brabus E V12 (V12 Biturbo) :D 471 kW / 640 hp @ 5,100 rpm 1026 Nm @ 1,750 rpm 0 - 100 km/h: 4.2s 0 - 200 km/h: 12.9s V max: 340 km/h (ograniczona elektronicznie ;) ) Cena: 298 000 Euro :D link: http://www.speedycars.net/wallpaper/other_brabus.html (uwaga foty 1600x1200) dzięęęęęęęęęęęęęęęki kiedys formatowalem dysk i ni cholery nie moglem sobie przypomniec nazwy tej strony, jest chyba best of the best!!!. a z tym brabusem to ciezko z takim momentem, na sniegu nawet nie ruszy... :lol: a poza tym panowie, moim marzeniem nie jest auto tylko solidne drogi, coz mi po super autach kiedy sa nieuzyteczne na naszych drogach :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Macie linka do mojego specyficznego gustu, TO , a jak nie to najlepszy bylby chyba skyline :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 w Porsche nie tylko osiągi się liczą, bo przeciesz jak by nie patrzeć jest to samochód niezwykle luksusowy i przeznaczony do codziennego użytku a nie tylko na rajdy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Myślę, że taki samochód w zupełności by mi wystarczył: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Mustang Shelby GT500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 MI by wystarczył Nissan Skyline lub MItshubishi Lancer EVO VI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Mitsubishi Lancer EVO VIII i nic do szczęścia więcej mi nie brakuje :lol: te sama uczelnia - te same gusta :D EVO wymiata !!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 BYŁO!!!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Subaru Impreza Lancer EVO Toyota Supra Ford Mustang :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 powiem tak hummer palacy tyle ile Opel Corsa i przyspieszajacy jak Porshe 911 ;) a tak serio to Seat Leon_z_dobrym_silnikiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Sio, mi z tym :x :x Moderatorzy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Marzeniem to mozebyc jakis ferrari testarossa albo F50. A takim marzeniem przyziemnym to walniecie do mojego colta 1.6 16V jakiegos turbo, chipa, planowanym glowic, itp. manewrow zwiekszajacych moc o jakies 100-150 KM. Do tego przepieknie obnizony, z felami 16" lub 17" z wydechem z dwoch stron. Na to lakier bardzo jasny blekit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Moje marzenie : Z ciekawości jak ktoś chciałby wiedzieć to autko to Ford Mustang Shelby GT500 z '69 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Macie linka do mojego specyficznego gustu, TO , a jak nie to najlepszy bylby chyba skyline :D. potwornie brzydka jest ta astra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Junior - co to za cudo ?? Jakiś Shelby ?? Piękne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Czy to nie jest przypadkiem ten sam model co brał udział w filmie "60 sekund" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Dodge Charger '69, jeszcze lepiej Challenger V-8 426 c.i. (7000 ccm) Hemi. Takie samochody maja dusze, a nowe porsze to nic innego jak sliczna zabawka, takie jest moje zdanie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 potwornie brzydka jest ta astra. Wyglad ogolny jak dla mnie spox chociaz te nadkola zyebali na maxa, ale popatrz na jej wlasciwosci i wage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Dodge Charger '69, jeszcze lepiej Challenger V-8 426 c.i. (7000 ccm) Hemi. Takie samochody maja dusze, a nowe porsze to nic innego jak sliczna zabawka, takie jest moje zdanie .. nic dodac nic ujac, teraz samochody to jakies porazki, co z tego ze szybko jezdza, jak nawet w niektorych nie da sie poszalec (np. esp z amputowanym wylacznikem), nie czusc zapachu benzyny, rozgzanego oleju i nie slychac otwarych na maxa conamniej 2 przepustnic w conajmniej 1 gazniku ... stare samochody (lata 70-80) maja w sobie to "cos" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Odpowiednio zmodyfikowany Nissan Skyline : Moc silnika: 850 KM Moment obrotowy: 1302 Nm (kosmos!!!) Waga: 1540 kg Napęd na oś: 4x4 Skrzynia biegów: 6 przełożeń V-max - okolo 347km/h zalezy od mocy silnika sa tez samochody co maja po 1300KM to ciekawe ile ciagna :D 0-100 - 4s odpowiednio mniej do mocniejszego silnika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 O, skoro o starych samochodach mowa, to ja bym chciał takiego jak miał Max Rokatansky (?) w pirsej i drugiej części "Mad Maxa". Gilgajcie mnie w pępek szczoteczką do zębów, ale nie wiem jaka to marka ani model, jeno kolor wiem :> No co, kolejki elektrycznej nie mogę mieć z braku miejsca :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Porsche 962 Le Mans (wersja wyczynowa) lub Dauer Porsche 962 Lemans 850km 2.4s 402 km/h i jakies 20km toru wysigowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ps a tak serio to nowa Vectra od Irmchera 267km/h max i 302km Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Hehe:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 hmm ,dzisiaj sie dowiedzialem ze z tej wolgi raczej nici :( wiec moje idee to : honda crx opel corsa ( oczywiscie po tuningu ) opel calibra :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ja to bym siebie widział w takim Porshe Carrera GT (330km) albo Lambordzini Murciealago (ew. Diablo vt6) a tak bardziej realnie to Renault Megane 2, ładny wozik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Dodge Charger '69, jeszcze lepiej Challenger V-8 426 c.i. (7000 ccm) Hemi. Takie samochody maja dusze, a nowe porsze to nic innego jak sliczna zabawka, takie jest moje zdanie .. nic dodac nic ujac, teraz samochody to jakies porazki, co z tego ze szybko jezdza, jak nawet w niektorych nie da sie poszalec (np. esp z amputowanym wylacznikem), nie czusc zapachu benzyny, rozgzanego oleju i nie slychac otwarych na maxa conamniej 2 przepustnic w conajmniej 1 gazniku ... stare samochody (lata 70-80) maja w sobie to "cos" ... Macie 100% racji. Byl taki challenger hemi na ebayu niedawno, chyba $150000 krzyczał gosc za niego. Kurcze, dawno nie puszczali w tv Bullita, albo Vanishing Point... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...