Noiser Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Potrzebuje na potrzeby firmy konto www, znalazlem taka oferte http://www.ehost.pl/opcje.php?serv=pro odnosnie parametrow konta to nie mam zadnych zastrzezen i spelnia wszelkie wymaganai z nawiazka, ale mam pytanie czy ktos zna ta firme ??jakies opinie na jej temat ?? Jakos uslug ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja mam konto na www.iserwer.pl --> w miare tanie i dobre nt. tego co napisales nei moge niczego napisac, bo nei mialem doczynienia z ta firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ja mam juz 2 konta na www.linuxpl.com .... polecam ;] zero limitow (no nie liczac tego 250MB na pliki :P) 60zl placisz i masz konto na rok :!: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...