Skocz do zawartości
krawcu

Chieftec dragon (56k warning) [mały UPDATE]

Rekomendowane odpowiedzi

ayem napisał: 

ee to chyba nie jest bigtower 

Faktycznie  W kazdym razie w tej obudowie nie ma blachy pod zasilaczem jak w big towerach cheifteca (seria dragon). Za cholere nie mozna tam upchac zalmana 7000A Cu  Szukalem ze mozna wyciac ta blache. Jesli w tej obudowie na zdjeciu byla ta blacha pod zasilaczem to czym mozna wyciac jej kawalem aby wszedl zalman lub inny wiekszy radiator?

Andi mam ten sam problem. Jak zdaam maturke [jeszcze majca pisemna została] to zabieram sie za niszczenie tej blachy bo za cholere nie moge tam mojego zalmanka zmieścić, to mnie irytuje:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było żadnej blachy, to NIE jest big tower. Co do samego kompa wygląda już "troszkę" inaczej. tj ma obudowę zasiłki z pleksi, jeszcze większy porządek w budzie i inne rozmieszczenie katod. Jutro zamieszczę fotki, bo dzisiaj mi sie już nie chce. :P Teraz jest mod a'la NFS:U tj katoda niebieska nadal w środku, a zielona pod budą - w końcu doceniłem urok "kaczych nóżek" :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fe, ten smok dalej tam jest.

A próbował ty odwrotnie kolorami, a? Niebieski na dół, a zielony do góry, iżby z wiatrakatorem (domniemywam po zdjęciu - zielonym takoż) się lepiej komponowało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zielona katoda pójdzie do środka wiatraczek będzie wyglądał jedynie jak przezroczysty, a tak chociaż widać że zielony jest. A smok nie miał zamiaru odlatywać, a w moim mniemaniu lepszy smok niż nic. A czasu na zmianę całego okna na większe brak, bo muszę pracę dyplomową kończyc :P. A kiedy już znajdzie się czas to zielony wiatrak pójdzie w miejsce przygotowane w obudowie zasiłki jako wyciągający powietrze znad procka, a jego miejsce zajmie oryginalny niemiecki papsci (nie, ja się nie chwalę :P ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi