Johny_85 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ayem napisał: ee to chyba nie jest bigtower Faktycznie W kazdym razie w tej obudowie nie ma blachy pod zasilaczem jak w big towerach cheifteca (seria dragon). Za cholere nie mozna tam upchac zalmana 7000A Cu Szukalem ze mozna wyciac ta blache. Jesli w tej obudowie na zdjeciu byla ta blacha pod zasilaczem to czym mozna wyciac jej kawalem aby wszedl zalman lub inny wiekszy radiator? Andi mam ten sam problem. Jak zdaam maturke [jeszcze majca pisemna została] to zabieram sie za niszczenie tej blachy bo za cholere nie moge tam mojego zalmanka zmieścić, to mnie irytuje:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Nie było żadnej blachy, to NIE jest big tower. Co do samego kompa wygląda już "troszkę" inaczej. tj ma obudowę zasiłki z pleksi, jeszcze większy porządek w budzie i inne rozmieszczenie katod. Jutro zamieszczę fotki, bo dzisiaj mi sie już nie chce. :P Teraz jest mod a'la NFS:U tj katoda niebieska nadal w środku, a zielona pod budą - w końcu doceniłem urok "kaczych nóżek" :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Oto obiecany UPDATE: oraz obiecane fotki : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Fe, ten smok dalej tam jest. A próbował ty odwrotnie kolorami, a? Niebieski na dół, a zielony do góry, iżby z wiatrakatorem (domniemywam po zdjęciu - zielonym takoż) się lepiej komponowało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Jeśli zielona katoda pójdzie do środka wiatraczek będzie wyglądał jedynie jak przezroczysty, a tak chociaż widać że zielony jest. A smok nie miał zamiaru odlatywać, a w moim mniemaniu lepszy smok niż nic. A czasu na zmianę całego okna na większe brak, bo muszę pracę dyplomową kończyc :P. A kiedy już znajdzie się czas to zielony wiatrak pójdzie w miejsce przygotowane w obudowie zasiłki jako wyciągający powietrze znad procka, a jego miejsce zajmie oryginalny niemiecki papsci (nie, ja się nie chwalę :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Jak dla mnie lepsze nic niż smok, ale ja jestem ze wsi i się mogę nie znać :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...