Skocz do zawartości
Q

Pomocy! Problem z GF 2 MX

Rekomendowane odpowiedzi

http://img.allegro.pl/photos/oryginal/17/1732/173231/17323105

Mam taką kartę i problem polega na tym, że spalił mi się jedne szczebelek złoty (ten na dole) [spalił się tylko z jednej strony [przciwnej niż jest radiator]] Nie wiem co mam zrobić.Karta nie działa. Jak to naprawić? Proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi ci o zlacze AGP ? jak pojarales sciezke to raczej trodno byloby ja odtworzyc (zwlaszcza ze na zlaczu), ale jakby ktos bardzo chcial ...

na marginesie: moglbys mi powiedziec jaki stabilizator (jaki symbol) jest na tej karcie (taka mala kostka z piecioma nuzkami, w lewym gornym rogu karty, nuzki w kierunku "sledzia") ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ja nie wiem o co chodzi?

Nie mam pojęcia dlaczego. :D

chodzi ci o zlacze AGP ? jak pojarales sciezke to raczej trodno byloby ja odtworzyc (zwlaszcza ze na zlaczu), ale jakby ktos bardzo chcial ... 

na marginesie: moglbys mi powiedziec jaki stabilizator (jaki symbol) jest na tej karcie (taka mala kostka z piecioma nuzkami, w lewym gornym rogu karty, nuzki w kierunku "sledzia") ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz już rozumiem. Otóż to okazała się inna karta niż dałem fotę. Wkażdym razie nie mogę znaleść tego stabilizatora. baltazaarowi postaram się wysłać zdjęci i sam oceni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ja nie wiem o co chodzi?

Nie mam pojęcia dlaczego. :D

dzieki, zawstydzasz mnie swoja troska o mnie :oops: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...