Q Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 http://img.allegro.pl/photos/oryginal/17/1732/173231/17323105 Mam taką kartę i problem polega na tym, że spalił mi się jedne szczebelek złoty (ten na dole) [spalił się tylko z jednej strony [przciwnej niż jest radiator]] Nie wiem co mam zrobić.Karta nie działa. Jak to naprawić? Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 proszę o szybka odpowiedź bo jestem zdesperowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja sie na tym nie znam, ale IMHO jak coś spaliłeś do karta na gware albo sam musisz kupić nową :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 chodzi ci o zlacze AGP ? jak pojarales sciezke to raczej trodno byloby ja odtworzyc (zwlaszcza ze na zlaczu), ale jakby ktos bardzo chcial ... na marginesie: moglbys mi powiedziec jaki stabilizator (jaki symbol) jest na tej karcie (taka mala kostka z piecioma nuzkami, w lewym gornym rogu karty, nuzki w kierunku "sledzia") ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Czyli nic się nie da robić z tą kartą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 "nigdy nie mow nigdy" - wszystko zalezy od tego w jakim dokladnie miejscu i w jaki sposob (jak bardzo) jest uszkodzona. nie takie rzeczy jak upalona scieszka da sie naprawic ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jestes z wawy. Kto się tym tu zajmóje wiesz może? Może spróbować na giełdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 najlepiej to pojdz do jakiegos serwisu rtv (moge ci polecic jakis) i tam grzecznie popros. nie powinni z ciebie zedrzec za cos takiego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 gdzie naprzykład? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 baltazaar, nie odpowiadaj Q, dopóki on nie odpowie na Twoje pytanie. ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Dlaczego ja nie wiem o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Dlaczego ja nie wiem o co chodzi?Nie mam pojęcia dlaczego. :D chodzi ci o zlacze AGP ? jak pojarales sciezke to raczej trodno byloby ja odtworzyc (zwlaszcza ze na zlaczu), ale jakby ktos bardzo chcial ... na marginesie: moglbys mi powiedziec jaki stabilizator (jaki symbol) jest na tej karcie (taka mala kostka z piecioma nuzkami, w lewym gornym rogu karty, nuzki w kierunku "sledzia") ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Teraz już rozumiem. Otóż to okazała się inna karta niż dałem fotę. Wkażdym razie nie mogę znaleść tego stabilizatora. baltazaarowi postaram się wysłać zdjęci i sam oceni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Dlaczego ja nie wiem o co chodzi?Nie mam pojęcia dlaczego. :D chodzi ci o zlacze AGP ? jak pojarales sciezke to raczej trodno byloby ja odtworzyc (zwlaszcza ze na zlaczu), ale jakby ktos bardzo chcial ... na marginesie: moglbys mi powiedziec jaki stabilizator (jaki symbol) jest na tej karcie (taka mala kostka z piecioma nuzkami, w lewym gornym rogu karty, nuzki w kierunku "sledzia") ? dzieki, zawstydzasz mnie swoja troska o mnie :oops: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 TA karta to czasem nie jest g2mx200 asusa??? Bo mam bardzo podobną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...