Fulko Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 witam potrzebuje progosa do połączenia kilku filmików w jeden szukałem troche ale nic prostego nie wpadło mi w ręce (jestem zupełnie zielony w tym temacie) proszę o jakieś sugestie druga sprawa to program do zmiany formatów zapisanych filmów z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Cytat witam potrzebuje progosa do połączenia kilku filmików w jeden szukałem troche ale nic prostego nie wpadło mi w ręce (jestem zupełnie zielony w tym temacie) proszę o jakieś sugestie druga sprawa to program do zmiany formatów zapisanych filmów z góry thx www.divx.pl - tam masz sporo stufu i opisy jak łączyć filmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Jak najbardziej www.divx.pl, bo nawet nie napisałeś dokładnie, co chcesz łączyć i konwertować. Do różnych formatów są różne programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 jezeli masz zamiar laczyc aviki, to polecam virtual duba. jezeli wszystkie filmy sa w tym samym formacie i maja ten sam bitrate, mozna je polaczyc w trybie direct stream copy, co jest bardzo szybkie (bez dodatkowej kompresji), a wiekszosc programow do obrobki video nie udostepnia tej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...