lechoo Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Witam, Kupuję trochę sprzętu do pracy i w specyfikacji która była pisana miesiąc temu podałem monitor LCD NEC 1560NX/VM. Niestety dostawca sprzętu ma problem z ich sprowadzeniem, więc muszę wybrać coś innego, o podobnych (lub lepszych) prametrach w cenie do ~1750zł brutto. Monitor koniecznie musi posiadać wejście DVI. Myślałem o Samsungu SM-152T który spełnia te wymagania, ale chciałbym zasięgnąć również opinii Szanownych Czytelników Tweaka którzy mają coś do powiedzenia w tej sprawie :-) Chciałem nadmienić, że sprawa jest dosyć pilna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 UP Wybaczcie, ale naprawdę jest to dla mnie ważne... To właśnie ja będę pracował przy tym monitorku, więc nie chcę wybrać jakiegoś shitu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Jak uda ci się dozbierać to kup ten: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6952&sid=1 nie będziesz rozczarowany, a jak nie to zmień dostawcę i NEca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Obacz ten http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4715&sid=1 wg mnie najlepsza 15 na rynku, tylko w zamówieniu zaznacz aby był bez uszkodzonych pixeli i dopilnuj by to zapisali bo iiyama daje gwarancje dopiero >17' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Dzięki za odpowiedzi, EIZO kusząca propozycja, ale to by nie przeszło... Dostawca sprzętu wybrany był drogą przetargu więc nie mogę go zmienić, na szczęście NEC-i dzisiaj dojechały do hurtowni i zmian nie będzie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...