simeone Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Czy ma ktoś namiary na nowe biosy do płyt gigabyte 845PE, bo na orginalnej stronie jest lipa. A i jeszcze jedno chcę podkręcić procka mam 2.4 P4 533 czy pamiątki 400Hz będą działały na takiej płycie bo standart to 333Hz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Ja mam taka plytke najnowszy dostepny bios to F3 jak kupilem to byl F2. A DDR 400 dziala no przynjamniej u mnie. Mam Geil DDR 400. Wiec nie widze problemu zeby i u ciebie nie mialy dzialac. Hmm dziwne ze nie znalazles Bios List GA-8PE667 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simeone Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Wielkie dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...