Fireblade Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 witam wszystkich jestem posiadaczem kopa jak w podpisie i chcialem sie dowiedziec czy u kogos tez jest taki problem, oraz ewentualnie jak go rozwiazac. Moze nowe stery do via cos pomoga (oilo mi sie o uszy ze jest taka szansa). eventyalnie prosilbym o linka:) thx:0 bardzo i pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 co to znaczy słaba dla Ciebie ? czego oczekiwałeś po prostym ac97 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja mam tą płyte i powiem ze zajebiscie chasa...Niewiem co ci sie w niej niepodoba :D jak co to zapodaj sobie najnowsze stery z.. www.asus.com.tw wpisz nazwe płyty i tam wsio znajdziesz ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 no podczas odtwrzania mp3 slysze takie charakterystyczne trzaski przyciszenie nic nie daje a pozatym ostatnio mialem MSI kt133a i tez tam bylo ac97 i nic takiego sie nie dzialo. ogolnie jest dzwiek ok tylko chodzi mi o te trzaski bo sa denewujace. thx:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 zmień fsb na normalne 133 i zobacz czy też to ci się dzieje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 tez o tym myslalem:) ze to moze byc przez to ok thx:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 to skoro myślałe to czemu nie sprawdziłeś wpierw ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja mam identyczną płytę i nie narzekam. Zresztą już za 70 zł kupisz Sound Blastera najprostrzego - na pewno będzie lepszy niż karta zintegrowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...