dembi Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 po wlaczwniu kompa na nominalnych ustawieniach po 10 minutach grania komp sie wylacza z niewiadomego powodu. po wlaczenu go ponownie proc ma kolo 55oC obnizylem taktowanie z orginalnego 1.83 Ghz do 1Ghz i problem zniknal prosze o odpowiedz albo lepiej priwy na moj adres dembi5@wp.pl to nie wina ustawien w BIOSIE to raczej chlodzenie albo cos innego i nie wiem co prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Wielce prawdopodobne,ze proc sie podgrzewa do niebezpiecznej temp. i plyta glowna awaryjnie wylacza kompa.Lekarstwo:wydajniejszy radiator i ewentualnie lepsze odprowadzenie nagrzanego powietrza z obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 po wlaczwniu kompa na nominalnych ustawieniach po 10 minutach grania komp sie wylacza z niewiadomego powodu. po wlaczenu go ponownie proc ma kolo 55oC obnizylem taktowanie z orginalnego 1.83 Ghz do 1Ghz i problem zniknal prosze o odpowiedz albo lepiej priwy na moj adres dembi5@wp.pl to nie wina ustawien w BIOSIE to raczej chlodzenie albo cos innego i nie wiem co prosze o odpowiedz miałem wr IV i taki sobie do kręcenie, temp. szybko dosyć rosła, cały czas monitoruj temp. i będzie wiadomo, nawet jak jest 60-70 nie powinno restartować kompa no chyba że masz taką temp. zabezpiecz. ustawioną :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz78 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ja mam wlasnie taki zestaw i wszystko gra super! Uzyj pasty Arctic Silver3, dobrze zapasuj radiator, zadbaj o wentylacje w budzie i pojdzie Ci na 3200+ jak mi. Za kilka dni bede mial Zalmana CNPS7000A-CU to napisze Ci jaka jest róznica między nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...