_Vip_ Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 hehehe _Vip_ widze pilnujesz terminu :P po 15 będzie wszystko jasne :D no a jak :D ...ja jestem pamietliwy w takich sprawach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Ok więc sparawa ma się tak: Atman AT-305 kosztuje 35 złoty Atman AT-306 kosztuje 56 złoty Koniec transmisji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 No to wiem co kupie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a ktory jest ktory?? czekam na relacje VIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 AT-305 ma 1200l/h At-306 2000l/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a ktory jest ktory?? czekam na relacje VIP AT-306 to ten 2000l/h ..narazie moze byc co najwyzej relacja z ogladzin i glosnosc...bo do kompletnego WC to jeszcze "troche" brakuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a ktory jest ktory?? czekam na relacje VIP AT-306 to ten 2000l/h ..narazie moze byc co najwyzej relacja z ogladzin i glosnosc...bo do kompletnego WC to jeszcze "troche" brakuje :lol: wystarczy i to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 No to wiem co kupie :D:arrow: no fajnie, ze tego Atman'a mozesz dostac tak tanio. poszukam innego chentnego na AquaSzut'a. P.S. zdjecia AquaSzut'a PO-001 powinny byc jutro, poznym wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 zaczyna sie zabawa......Uriel rev.2 juz zamowiony,pompeczka tez ugadana.....jeszcze tylko jakis kadecik,weze i :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 zaczyna sie zabawa......Uriel rev.2 juz zamowiony,pompeczka tez ugadana.....jeszcze tylko jakis kadecik,weze i :twisted:Vip wez ze nas nie trzymaj w niepewności . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Ok więc sparawa ma się tak: Atman AT-305 kosztuje 35 złoty Atman AT-306 kosztuje 56 złoty Koniec transmisji :) No ceny rewelacyjne! W zoologicznym to 305 kosztuje 56zloty a nie 306 Halo halo czy bedzie mozna zamowic taka pompeczke? Moze jeszcze ktos z Krakowa sie dolaczy do zakupu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 To może tak osoby chętne na te Atmany niech walą na prv do mnie to zamówię dla wszystkich, czekam do środy w piątek pompki będą u mnie w cenach, jakie podałem 305-35 zł 306-56 zł oczywiście koszty wysyłki muszą dojść, ale to będziemy dogadywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 P.S. zdjecia AquaSzut'a PO-001 powinny byc jutro, poznym wieczorem.:arrow: tak, jak objecywalem. oto zdjecia AquaSzut'a PO-001. podziekowania dla karaguy z wykonaie fotek :D zdjecia waza malutko, wiec nikomu nie powinny przeszkadzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ile to cudo i jakie ma koncowki?? moze chodzic jako niezatapialna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ile to cudo i jakie ma koncowki?? moze chodzic jako niezatapialna??:arrow: u mnie taka pompka 110 zl. koncowki: wylot (gora) - srednica zewnetrzna - 22 mm, wlot (bok) - srednica zewnetrzna - 26 mm. pompka pracuje jako zatapialna, ale wg. mnie mozna ja bezproblemowo przerobic pod niezatapialna. wystraczy sciagnac ta czarna obudowe + gabke i zamontowac waz na wystajaca koncowke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 otrzymalem juz pompeczke od MF'a ,oto pierwsze fotki... Jest to Atman AT-306 2000l/h pompka jest cichutka po odpowiednim umocowaniu w pojemniku (tak aby nie dotykala scianek) jak sie dorobie wezy to potestuje wydajnosc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 _Vip_ masz moze namiar z pudełka na stronę internetową producenta? bo nie umiem znaleść nigdzie w sieci mozesz zrobić zdjęcie wirnika :D jakie są dokładne parametry tej pompki at-305 ,moc ,podnoszenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 _Vip_ masz moze namiar z pudełka na stronę internetową producenta? bo nie umiem znaleść nigdzie w sieci mozesz zrobić zdjęcie wirnika :D jakie są dokładne parametry tej pompki at-305 ,moc ,podnoszenie? niestety ani na pudelku ani w instrukcji nie widnieje www oto zdjecie wirnika co do parametrow..jest to model AT-306 o mocy 35W,podnoszenie wg. tebelki UPDATE: Jak podlaczylem pierwszy raz pompke zrobilem sobie niechcacy mala fantanne w lazience :D i jeszcze fotka w pojemniku 3L (za cale 9zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ...jakie są dokładne parametry tej pompki at-305 ,moc ,podnoszenie?Dane techniczne: AT-305: 1200l/h, 18W, ~1.30m AT-306: 2000l/h, 35W, ~2m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 te czarne na końcu wirnika to są łożyska? kurde coś cienko ta pompka at 305 podnosi wodę jak na te 18 watów :( ale cena fajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 te czarne na końcu wirnika to są łożyska?... Nie, to jest mocowanie do obudowy. Wirnik kreci sie na tej bialej osce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Jak widoki na niezatapialną ??? Da się przerobić (wmiare łatwo - każdą się da przerobić::wink: ) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 mysle ze nie bedzie wiekszych problemow...zastanawiam sietylko czego uzyc do uszczelnienia...jakies silikony/pianki..co proponujecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Silikon jest gud, ciśnienie nie jest jakieś wielkie :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no to troche silikonu przezroczystego,uszczelka dla swietego spokoju i jakos damy rade :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 vip -robiłeś jakieś testy wydajności tej pompki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Apropo PO-001, jak ci sie sprawuje? Bo parametry ma ladne, cena tez, tylko nei wiem jak z glosnosciai wydajnoscia. Ktos na forum mowil kiedys ze niby lipna , ze sie nie nadaje do wc. Prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 vip -robiłeś jakieś testy wydajności tej pompki? jeszcze nie mialem kiedy ,ale dzis doszla moja dluuuugo oczekiwan Lada wiec jak kupie weze to potestujemy z chlodnica w ukladzie jak i bez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 un-in to jak jest z tym PO-001, warto to kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 un-in to jak jest z tym PO-001, warto to kupic?:arrow: un-in?!? domyslam sie, ze pytanie dotyczy mojej osoby. PO-001 warto kupic, jesli sie ja tanio dostanie. za 160 zl sie na oplaca, ale do 100 jak najbardziej. pompka ma odpowiedniego power'a jak za ta cene. z reszta nie bede sie powtarzal. pialem o niej kilka postow wyzej - przeczytaj i sam wyciagnij wnioski (zeby pozniej nie bylo na mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...