renegade Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 helo skad mozna sciagnac jakies ciekawe wav-y np. podczas staru windy odglos grzmotow czy sjakies podobne kiedys mialem a zgubilem linka :S pozdrawiam renegade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 tez jestem zainteresowany... i najlepiej zeby bylu na licenxji GNU :lol: ;) bo chcialbym je na stronkach www wykorzystac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ja mam teraz takie wyjechany w kosmos silnik ruszającego motoru, i nietrudno sie domyśleć że po kilku sekundach juz ma 200 km/s na liczniku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 no co jak co .. gdzie jak gdzie ale taki błąd w nazwie tematu :) .. "...<span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>" obywatele .. tylko nie w tematach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...