random_nick1 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Mam win98 i niekiedy pokazuje mi "błąd ochrony systemu Windows" prosze odpowiedziec co z tym zrobic bo chociaż pokazuje się od czasu do czasu to jednak jest denerwujące. Fucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 "Błąd ochrony systemu" może powodować kilka rzeczy, np. pamięć, procek, płyta główna. Na początku sprawdz pamięć, no chyba że masz strasznie namieszane w systemie to radze format c: i instalke na nowo. Jak się nie poprawi to napewno coś ze sprzętem. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 zobacz autostart, moze jakies dialery albo trojany sie wlaczają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Sprzęt jest doby, w autostarcie nic nie mam, brak jakichkolwiek dialerów lub trojanów, a nowa instalacja nic nie daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Zmien prosze tytul watku, albo poleci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
random_nick1 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 OK!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...