raki Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 No włąśnie mam Kill Billa w wersji 1,2 GB i nie wiem jak i czym moge pociąć film i napisy na 2 pliki żeby możnabyło to wypalic?? Prosze o pomoc! Z góry dzięki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 sciagnij virtual duba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 dobra mam ale o co tu chodzi...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 noooo zaznaczssz, wycinasz, zapisujesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 czyli tak... jade powiedzmy do połowy filmu... biore CUT i zapisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Nożyczkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jonas-czy moglbys napsisac chociaz jednego posta NA TEMAT?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 dobra mam ale o co tu chodzi...??? Jak zawsze o to, żeby manuale/helpy czytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Nożyczkami.To mówisz że ciełeś nożyczkami i sie udało?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 bruce - dla ciebie wszystko :> 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 dobra mam ale o co tu chodzi...??? Jak zawsze o to, żeby manuale/helpy czytać noo w virtual dubie mozna to akurat wybaczyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jonas-czy moglbys napsisac chociaz jednego posta NA TEMAT??a nozyczki nie sluza do ciecia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Odpowiem konkretnie i krótko - Video -> Select range -> Save as Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...