beastie Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Jakiś czas temu ukazał sie programik do upgrejtowania BIOSa z Windowsa dla płyt głównych Epoxa. Trudno go jednak znaleść na stronie producenta więc zamieszczam link do niego tutaj: http://www.epox.com.tw/file/MAGICBIOS_V1.6.ZIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 czy dzieki temu programikowi mozna bezproblemów robic update biosa?? z poziomu windowsa bo stare metody flashowania troche mnie przerazają. mam zamiar kupic płytke epox 8kra2+ lub 8kra2i i słyszałem ze dobrze jest zrobic w nich update biosa pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Misłaem płyte 8RDA+ a teraz mam 8RDA3+ i na obu flashowałem tym programem (i to nawet na podkręconym sprzęcie :) ) nie maiłem żadnych problemów ale teraz flasciach!e biosa naciskając (ALT + F2 chyba) wsadam dyskietke z biosem i start i samo aktualizuje. To wdług mnie najbezpieczniejszy sposób i b.prosty. Każdy nowy Epox ma taką możliwość. A co do dostępności tego programu to jest on na CD ze sterami do płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 dzieki za info jak dostane mobo to bede próbował cos zdziałać tym programem P.S wielkie POZDRO :wink: dla Białogardu ma tam zaje..stą rodzinkę a w szczególnosci kuzynka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...