blood_reksio Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Tak jak w tytule czy istnieje jakaś możliwość bezinwazyjnego odblokowania mnożnika powyżej 12.5 (athlon 1700) na Epoxie 8RDA+, wiem że jest to możliwe np. na płycie Asusa A7v8X/X. Proszę o jakieś podpowiedzi albo o linki do postów bo darmowy internet w pracy nie trwa wiecznie :cry: , a moje poszukiwania na niewiele się zdały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33023 drugi post w topicu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 dzięki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja mam pytanie odnośnie modowania Athlona XP -> MP: Czy to przynosi jakieś korzyści? Jest jakieś ryzyko, że procek ulegnie przez to uszkodzeniu czy nie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Modowanie XP -> MP ma sens tylko w przypadku korzystania z Athlona w parce z drugim :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Hmmmmm. niezupełnie mi o to chodziło. Chodziło mi o metodę w ktorej nie trzeba malować mostków, robić drut modów. Bawiłem się Asusem A7V8X/X i tam jest taka możliwość. To znaczy można np. mojego procka przestawić na mnożnik 13, 14, wszystko ustawiając w biosie. Chciałem się dowiedzieć czy taka możliwość istnieje na Epoxie 8RDA+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...