marcin77 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 poskładałem sobie wc i temp raz pokazuje max 45 c a raz 35 c, oczywiście nic nie zmieniam w ustawieniach i chłodzenia, czy to wina mobo czy może źle założonego bloku :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 To chyba zwalony czujnik temperatury. Ja mam to samo na AC w podobnych warynkach temp. proca waha sie od 35 do 51. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 kurcze śmieszna sprawa ewidentnie 10 c zawsze różnicy, inny bios wczytałem i to samo, czyli która bliższa prawdy, bez wc chodziło normalnie ?? :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Pojecia nie mam. Moze w przyszlym miesiacu zloze WC to porownam czy tez tak skacze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 to poczekamy, chyba że sam coś wypatrze, dziś pokręce przy bloku :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 A nie masz tak, że przy pierwszym uruchomieniu masz 10 stopni więcej a jak zrestartujesz to spad o te 10C ?? Jesli tak to norma w ostatnim bios'ie, taki bug i tyle ;) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 raczej odwrotnie, ale to zależy jak mu się zachce, na starszym biosie tak samo miałe hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...