Mateusz K. Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Witam, Mam pytanie, czy takie zestawienie dziala bez problemow ? Wczoraj albo przedwczoraj pisalem ze proc ten nie dziala mi na Mercurym z chipem SiS746 i KT266A. Smiga natomiast na epoxie 8rda+... Prosze o wypowiedz osoby posiadajace taki "zestaw" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 a no wiec ja nie posiadam owego sprzetu ale dzisiaj na forum byl juz pewien osobnik posiadajacy owa plyte i procek i nawet podkrecil go do wartosci 2 ghz na napieciu 1,6 volta wiecej info tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=593011#593011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 U mnie K7VT4-4X + Duron 1400 śmigają aż miło, zero problemów! Wkrótce pochwalę się swoimi osiągnięciami, chociaż płyta nie jest przyjazna overclockerom- ale ma niesamowity wsólczynnik power/cena !!!! Super power za małą kasę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 U mnie K7VT4-4X + Duron 1400 śmigają aż miło, zero problemów! Wkrótce pochwalę się swoimi osiągnięciami, chociaż płyta nie jest przyjazna overclockerom- ale ma niesamowity wsólczynnik power/cena !!!! Super power za małą kasę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...