Dune Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 hmm www.zamoyski.edu.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 A DO KTÓREJ TY KLASY CHODZISZ??CHCE CIE NA ZDJECIU KLASOWYM ZOBACZYĆ BO TAK NORMALNIE TO JUŻ CIE WIDZIAŁAM NA FORUM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ja sie pochwale stronka mojej szkoly www.kosciuch.pruszkow.pl ;) wlasnie ktora klasa twoja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ., Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Arnie - na 512 kilo stronka ładuje się paskudnie... biedni modemowcy ;-) teraz będą egzz: ja sie pochwale stronka mojej szkoly www.kosciuch.pruszkow.pl wlasnie ktora klasa twoja :) ja sie pochwale stronka mojej szkoly www.kosciuch.pruszkow.pl wlasnie ktora klasa twoja :) ja sie pochwale stronka mojej szkoly www.kosciuch.pruszkow.pl wlasnie ktora klasa twoja :)ja sie pochwale stronka mojej szkoly www.kosciuch.pruszkow.pl wlasnie ktora klasa twoja :)ja sie pochwale stronka mojej szkoly www.kosciuch.pruszkow.pl wlasnie ktora klasa twoja :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 co za frajer ładuje na site pliki bmp o wadze 1,36mb i to w choojowej rozdzielczości - pogratuluj, Arnie, moj przyjacielu, webmasterowi, bo jeszcze w życiu większego kretyna nie widziałem :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 hmm stronka jakos u mnie na zwyklym sdi zaladowala sie w miare normalnie. co do bmp to pogratulowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 myślałem właśnie o tych "maluteńkich" bitmapkach... czy kolo, który robił tą stronke nie słyszał nigdy o jotpegach? dajcie mi maila o jego nauczyciela informatyki -> w ciągu pięciu minut zmienimy mu ocenę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 w ciągu pięciu minut zmienimy mu ocenę :wink:moze na nizsza sie juz nieda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 co za frajer ładuje na site pliki bmp o wadze 1,36mb i to w choojowej rozdzielczości - pogratuluj, Arnie, moj przyjacielu, webmasterowi, bo jeszcze w życiu większego kretyna nie widziałem :!: nieznam tego kto to robil ale to chyba koles co kolko prowadzi zapytam go :) (jedyny nauczyciel co lina (rh sux) potrafi obslugiwac;) ) ja do tego palca nie przylozylem :) a zapomnialem jak glosujecie w ankiecie to wybierajcie odp 5 albo 4 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...