PoGo Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Zassałem to z linka na sharereactor :] , wypaliłem. Jednak podczas instalacji. Jak juz wszytsko poustawiałem i ma przejsc do kopjowania i rozpakowywania plików, zatrzymuje sie i nic nie robi. Z demona tez nie moge ruszyc. Ma ktos BuilderX w ogóle? jak to sie prezentuje? Mam nadzieje ze teog nie wywala za jakieś pirackie texty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 A może lepiej było sciągnąc stąd > http://www.borland.com/products/downloads/..._cbuilderx.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 grrrr, nie wiem co jest grane kumplowi działa moze cos w systemie mam nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 lol zrobiłem zgodność z Windows2000 pliku setup.exe i działa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...