riv Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 witam, ostatnio kupilem monitor LG 17'' F700B (data produkcji wrzesien 2003), pierwszy model który dostałem mial wadę a mianowiscie zwęża obraz, na dlugosci ok 1cm od góry, uznałem to za bład fabryczny i oddałem monitor jako uszkodzony, dostałem nowy i ponownie ten sam problem, ustawienia OSD nic nie daja, może mi ktoś pomóc?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ja mam prawie rok F700P i tez mam ekran u gory od prawej wygiety na pewnej odleglosci w dol -ale to o jakies 2mm. Qrcze a teraz jakos bardzo cichutko od tygdonia cos piszczy hmmmmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:SOOLIGH: Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ostatnio koles kupil wlasnie F700B i faktycznie odnioslem wrazenie ze jak na 1024x768 to pasek w windzie jest jakby ciut za waski... niechce cie martwic ale to chyba cecha flatronow a przynajmniej tego konkretnego modelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riv Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 mialem jeszcze model wyprodukowany chyba w czerwcu, nie bylo żadnego zwężenia, ale byl skopany obraz, mocno ziarnisty za to teraz mialem 2 modele z wrzesnia i taki o to blad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riv Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 okazało się że cała seria jest kopnięta, przestrzegam przed kupnem tegoż modelu (miesiąc produkcji wrzesien) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 o przynajmniej raz dopisało mi szczęście, zrezygnowałem z LG i kupiłem NEC'a, zero problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsiok Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 hmmm ja mam monitor LG Flatron co prawda inny model bo 915ft+ ale mam podobny problem co i wy. ALe rozwiazal sie sam poniewaz jesli mam zimny monitor i go wlacze to mam po prawej i lewej strnie paski czarne okolo 5mm ale jak monitor sie nagrzeje to obraz sie wypelnia na caly ekran czyli w efekcie nie ma juz tych paskow. Po za tym obraz jest doskonaly przede wszystkim ostry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Ja to samo miałem w 795FT .Obecnie przesiadłem się się na LCD ale Flatrona sobie zostawiłem , bo jakościowo obraz jest żyleta. Serwis LG twierdzi że usterkę można usunąc, ale ja nie chciałem aby serwis grzebał w moim monitorze z tego powodu. Sam jestem elektronikiem i wiem jak pracują serwisy (bo sam tam pracowałem)...Aby działał, nie liczcie nigdy na dopieszczenie sprzętu!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ja mam F700P ze stycznia 2003 i zadnych tego typu objawow nie zaobserwowalem, chodzi (odpukac) idealnie az do dzisiaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 witam choć posiadam model 775ft i mam go jusz ponad 3 lata to jakiś rok temu wystąpiły podobne objawy czyli cichy pisk i symetria obrazu której nie można wyregulować przez osd do tego jeszcze obraz jest ciut rozmyty nic innego tylko pozostaje sie go pozbyć i sprawić sobie jakiś nowy monit :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riv Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 pozbyłem sie flatrona, teraz musze wybrać inny, na oku mam: 1. samsung 757 mb 2. nec 771 sb doradzi ktoś co wybrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ja mam nec 791SB obraz miodzio żadnych zniekształceń, fajna opcja SB, a monitor wytrzymuje rozdzielczośc 1920x1200, sądze że z tych dwóch lepiej brać neca, choć model o jeden nizszy od mojego (mniejsza maksymalna rozdzielczośc) to w rozdzielczości 1024x768 (i od biedy w 1280x1024) powinien byc spoko. Co do samsunga nic nie mogę o nim nic powiedzieć bo nie interesuje mnie ta marka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...