!mX Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Witam all ! to jest moj pierwszy post wiec prosze nie krytykowac moje niezbyt fachowe wypowiedzi ! :P mam dylemat czy kupic abita czy epoxa brat radzi epoxa ale kolega informatyk abita co wy sadzicie ? co jest mniej wadliwe ? ktory sie lepiej kreci ? pozdro 4 all :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 abita nf7-s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 epox 8RDA3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xo0oR Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja polecałbym ABITa. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja też polecam Abit'ka - płytki ekstra do kręcenia procka :D Przy czym zaznaczam,że chodzi mi o rev 2.0. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ABIT NF7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 A co za roznica ?? Rzuc kostka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Abit NF-7, mam i polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 a co jest bardziej wadliwe ? gdzie jest wieksza trudnosc/bledy z konfiguracja ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 masz w cholere postów na ten temat odpusciłbys sobie zadawanie idiotycznych pytan rzuc sobie monetą chłopie a nie zasmiecaj forum ps.ale mnie juz rece opadaja-miał qr.. byc nowy dział (obiecany) i duuuuuupa - na forum juz sie nie chce wchodzi - z czasem większosc je oleje bo ile mozna czytac w kółko wciąz to samo i udzielac odpowiedzi wciaz na te same pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 8rda+ rev 2.1 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...